Reális Zöld Valóság
Reális Zöldek Klub internetes újság ( Nyilvántartásba vétel - Országgyűlési tudósítások)
  Belépés | Regisztráció

 Kezdőlapnak!

 Kedvencekhez! | (CTRL + D)
A Reális Zöldek Klub tudományos háttérének a művelői

Megnyitás külön ablakban
 
Tartalom
icon_home.gif Főoldal
realzoldek150.gif 
· Állásfoglalás
· Elérhetőség
· Bemutatkozás
· Közlemények
· Tájékoztató
· RZ Vélemények
· 20 éves a RZK

rzvlogo.gif 
null.gif Reális Zöldek Klub
null.gif környezetpolitikai
null.gif lapja
· Archívum

Közösség
· Hírek
· Hír rovatok
· Hírküldés
· Hír archívum
· Vélemények 1
· Szavazások
· Általános fórum
· Támogatók
· Vélemények
· Tartalom
· Kapcsolat
· Honlap Térkép
· Fórum
 
Google Kereső
Google

Keresõ
Keresett szöveg:

WWW
realzoldek.hu

SafeSearch::


Részletes Keresõ
 
Ott vagyunk a Facebookon
Reálzöldek Reális Zöldek Klub

Névjegy létrehozása

 
Facebook oldalak

Hárfás Zsolt

Atomenergia Info 
A Reális Zöldek Klub eszmeiségét kifejező írások szerzői

Megnyitás külön ablakban
 
CAMPING
Mediterrán körülmények SIKONDÁN a fürdő mellett!
RIEDEL RENÉ
+36 20 991 3209
+36 72 481 981
7300 Komló-Sikonda
info @ medianocamping .hu medianocamping.hu
FACEBOOK
 
Vélemények

A ReálZöldek véleményei olvashatóak még az alábbi honlapokon:


Greenfo hírlevél!


 
Linkcsere

ReálZöldek logo


Link elérhető
http://realzoldek.hu/
zoldlogo150.gif


Link elérhető
http://realzoldek.hu/
rgszold.jpg


 
Kapcsolódás

Honlapunk kódja

 
Történelmi
Évfordulók


Évforduló naptár

 
Zöld Válasz

Zöld Válasz
 
Dr. Szabadi Béla blogja
"Kiszorított véleményem"
 
Elnökségi meghívó 2016. január 15.

- Elnökségi meghívó 2016. január 15-ére
- Mellékletek
- Az elnökségi ülés előadásai és fényképek
- BÜNTETÉS
 
Képviselői Hírlevél 2017. szeptember 15.
Közéleti magazinForrás: http://www.vargamihaly.hu/ pdf/H%C3%ADrlev%C3%A9l_2017_09_15.pdf


NYITOTT ÉS ÉRTÉKEINKET ŐRZŐ LEGYEN A FELSŐOKTATÁS

A kormány nagyra becsüli az Eötvös Loránd Tudományegyetemen (ELTE) folyó oktatói munkát, amely olyan értékeket ad át, amelyek Magyarország egész jövőjére hatással lesznek. Erről is beszéltem szeptember 8-án az intézmény 383. ünnepi tanévnyitó szenátusi ülésén. Ahhoz, hogy az ELTE ma, a nyitott határok mellett, egymással versengő nemzetek és egyetemek között is jó teljesítményt érjen el, arra van szükség, hogy évszázadokon keresztül jellemző nyitottsága megmaradjon és képes legyen a változó világ kihívásaira reagálni. A változásokat pedig úgy kell megvalósítani, hogy közben megőrizzük hagyományos értékeinket, mert képesnek kell lennünk arra is, hogy tankönyv nélkül reagálni tudjunk a gazdaság, tudomány, innováció változásaira és elébe tudjunk ezeknek menni.

ELTE tanévnyitóA REFORMÁTUS ISKOLÁK EURÓPA MEGMARADÁSÁT JELENTIK

Európa jövője akkor áll biztos lábakon, ha a következő generációk tudása támaszkodik a kétezer éves kereszténység humanizmust és nemzetet megtartó erejére – hangsúlyoztam a szentmártonkátai Székely József Református Általános Iskola tornatermének alapkőletételi ünnepségén. Az erőszakos, nemzeti kultúrákat nem tisztelő bevándorláspárti ideológiával szemben a hit, remény és szeretet üzenetét átadó egyházi iskolák a legfontosabb szövetségeseink. A Pest megyei település református iskolája húszéves fennállása óta nagy utat járt be: 1998-ban 20 gyermekkel kezdődött meg a tanítás, jelenleg már közel kétszáz diák tanul a nyolc évfolyamon. Az intézmény a kezdetektől tornatermi problémákkal küszködött, a mindennapos testnevelés órák megtartása egyre komolyabb akadályokba ütközött. Ezért döntött úgy a kormány, hogy 175 millió forint vissza nem térítendő támogatást biztosít a szentmártonkátai tornaterem megépítésére – tájékoztatta az ünnepség résztvevőit Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője. A várhatóan tavaszra elkészülő beruházáshoz a település önkormányzata a telket ingyen bocsátotta a helyi református egyházközség rendelkezésére.

A szentmártonkátai tornaterem alapköletételeSZAKMAI EGYEZTETÉS A JÁNOS KÓRHÁZRÓL

Az Új Szent János Kórházért civil kezdeményezés vezetőjének, Szilágyi Zsoltnak a meghívását elfogadva vettem részt múlt csütörtökön az intézmény jövőjéről szóló szakmai tanácskozáson a Marczibányi Téri Művelődési Központban. A kórház a XII. kerületben található, de a II. kerület is az ellátási körzetéhez tartozik, így számunkra sem mindegy, milyen sors vár a nagy múltú, de mára rendkívül rossz állapotban lévő intézményre. Az egyeztetésen a kórház vezetőit, valamint az érintett kerületek polgármestereit, Láng Zsoltot és Pokorni Zoltánt Cserháti Péter miniszteri biztossal tájékoztattuk az Egészséges Budapest Program céljairól, illetve közösen áttekintettük a lehetséges jövőbeni lépéseket és feladatokat.

Szakmai egyeztetés a János KórházbanJÖVŐ TAVASSZAL VÁLASZTÁSOK

Megkezdődött a következő parlamenti, önkormányzati és európai választásokra való felkészülés, ennek jegyében is tartott a II. és a III. kerületi Fidesz-csoport tisztújító gyűlést. Mindkét esemény, valamint Kemény Krisztina III. kerületi önkormányzati képviselő segítővel való találkozás alkalmat teremtett arra, hogy az előttünk álló feladatokat számba vegyük. Nem lesz könnyű, hiszen látjuk a naponta válságot és összeomlást kiabáló ellenzéket, de együtt célt érhetünk. Mindannyian úgy álljunk a teendőkhöz, hogy nyugodt szívvel tudjuk a választások végén azt mondani: a II. és a III. kerületben, a saját személyes munkánkban mindent megtettünk azért, hogy Magyarország előre jusson, a magyar nép, emelkedő nemzet legyen.

A Fidesz III. kerületi szervezetének csoportgyűlése

Kemény Krisztina III. kerületi önkormányzati képviselő segítővelBŐVÜLT A PESTHIDEGKÚT I SIVANANDA JÓGAKÖZPONT

Egymás kultúrájának megismerése a nemzetek közötti együttműködést segíti – hangsúlyoztam a pesthidegkúti Sivananda Jógaközpont új épületszárnyának átadó ünnepségén szeptember 8-án. A városrész népszerű intézményének vezetője, Veres András mindazoknak köszönetet mondott, akiknek a támogatásával újabb 400 négyzetméterrel bővülhetett a már igencsak „kinőtt” épület. Nagy megtiszteltetés, hogy Rahul Chhabra, India magyarországi nagykövete is részt vett az eseményen, vele és Lánszki Regő II. kerületi önkormányzati képviselővel közösen adtuk át az új épületrészt. Örülök annak, hogy hazánkban is egyre többen szeretnék elsajátítani a kiegyensúlyozott élet tudományát, ezért támogattam magam is a jógaközpont bővítését.

A pesthidegkúti Sivananda jógaközpont átadásaBEFOGAD A BEFOGAD-LAK

A kormány családpolitikája találkozik a keresztény hit, a magyar emberek és családok értékrendjével, mely szerint felelősséggel kell fordulnunk egymás felé, ahogyan közösségeink és a hazánk felé is – hangsúlyoztam szeptember 7-én a Katolikus Szeretetszolgálat XXIII. János Otthona új részlegének átadásakor Máriaremetén. A kormány 1,8 millió forinttal támogatta a demens betegek nappali ellátását biztosító intézmény kialakítását, illetve hozzájárul az ápoltak étkeztetésének finanszírozásához is. Az idősek ellátásában is nélkülözhetetlen az egyházak és a hívők közösségeinek szerepvállalása, amely a rászoruló időseket nem eltaszítja, hanem bevonja a közösségbe, nem kiszakítja őket a családból, hanem megtartja őket ott. A Befogad-lak átadásán Czibere Károly szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár elmondta: az állam mindent elkövet azért, hogy a rászorulók méltó ellátásban részesüljenek. Láng Zsolt II. kerületi polgármester az önkormányzat elesetteket segítő programját ismertetve jelezte, mindenben együttműködnek a kerületi egyházi szervezetekkel, rendszeresen segítik működésüket.

A Befogad-lak átadásaVÁLASZTÓKERÜLETI IRODÁK NYITVATARTÁSI IDEJE

Pesthidegkúti iroda
(II. ker. Máriaremetei út 118.)
Hétfő: 15–18 óráig
Szerda: 17–20 óráig
Péntek: 9–13 óráig
Telefon: 06-20-355-8199

III. kerületi iroda
(III. ker. Bécsi út 77-79.)
Hétfő, kedd, szerda: 10–16 óráig
Csütörtök: 12–18 óráig
Péntek: 10–16 óráig
Telefonszám: 06 20 200-0017Kedves Olvasók!

Kérem, kövessék választókerületünk eseményeit a Facebookon is. A Fidesz Budapest 4. vk. – a polgári közösség oldal naponta többször frissülő tartalommal ad hírt a II. kerület és III. kerület programjairól, rendezvényeiről, az országos politika előttünk álló feladatairól.

A Fidesz 4. választókerület facebook oldalaKérjük, amennyiben a jövőben nem kér Hírlevelet, jelezze az alábbi válaszcímen:
varga.mihaly.kepviselo@gmail.com


Dátum: 2017. September 15. Friday, 22:31 Szerző: realzoldek
 
Kapcsolódó linkek
· Cikk keresés: Közéleti magazin
· Írta: realzoldek


A legolvasottabb cikk ebben a rovatban: Közéleti magazin:
Góg és Magóg fia helyett, Kun Béla unokája

 
Cikk értékelése
Átlagolt érték: 0
Szavazat: 0

Értékeld ezt a cikket:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

 
Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat

 Küldd el levélben! Küldd el levélben!

 
Kapcsolódó rovatok

Közéleti magazinSzerver statisztikai adatok.


Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek.
A közzétett hírek, vélemények és a hozzászólások szerzőik tulajdonai, minden más tartalom: © 1992-2014 a Reális Zöldeké.
A Reálzöldek honlapján megjelenő különböző írások és vélemények nem feltétlen tükrözik a Reálzöldek véleményét, hanem kizárólagosan a szerzőkét.

Üzenet a webmesternek: webmester@realzoldek.hu

PHP-Nuke © 2005 Francisco Burzi. A PHP-Nuke szabad szoftver, a GPL licenszben leírtak alapján terjeszthet?, kötelez? terméktámogatás nem jár hozzá.
Platinum 7.6.b.4 Alapú Weboldal

Oldalkészítés: 0.09 másodperc

:: fisubgreen phpbb2 style by Daz :: PHP-Nuke theme by www.nukemods.com ::