Reális Zöld Valóság
Reális Zöldek Klub internetes újság ( Nyilvántartásba vétel - Országgyűlési tudósítások)
  Belépés | Regisztráció

 Kezdőlapnak!

 Kedvencekhez! | (CTRL + D)
A Reális Zöldek Klub tudományos háttérének a művelői

Megnyitás külön ablakban
 
Tartalom
icon_home.gif Főoldal
realzoldek150.gif 
· Állásfoglalás
· Elérhetőség
· Bemutatkozás
· Közlemények
· Tájékoztató
· RZ Vélemények
· 20 éves a RZK

rzvlogo.gif 
null.gif Reális Zöldek Klub
null.gif környezetpolitikai
null.gif lapja
· Archívum

Közösség
· Hírek
· Hír rovatok
· Hírküldés
· Hír archívum
· Vélemények 1
· Szavazások
· Általános fórum
· Támogatók
· Vélemények
· Tartalom
· Kapcsolat
· Honlap Térkép
· Fórum
 
Google Kereső
Google

Keresõ
Keresett szöveg:

WWW
realzoldek.hu

SafeSearch::


Részletes Keresõ
 
Ott vagyunk a Facebookon
Reálzöldek Reális Zöldek Klub

Névjegy létrehozása

 
Facebook oldalak

Hárfás Zsolt

Atomenergia Info 
A Reális Zöldek Klub eszmeiségét kifejező írások szerzői

Megnyitás külön ablakban
 
CAMPING
Mediterrán körülmények SIKONDÁN a fürdő mellett!
RIEDEL RENÉ
+36 20 991 3209
+36 72 481 981
7300 Komló-Sikonda
info @ medianocamping .hu medianocamping.hu
FACEBOOK
 
Vélemények

A ReálZöldek véleményei olvashatóak még az alábbi honlapokon:


Greenfo hírlevél!


 
Linkcsere

ReálZöldek logo


Link elérhető
http://realzoldek.hu/
zoldlogo150.gif


Link elérhető
http://realzoldek.hu/
rgszold.jpg


 
Kapcsolódás

Honlapunk kódja

 
Történelmi
Évfordulók


Évforduló naptár

 
Zöld Válasz

Zöld Válasz
 
Dr. Szabadi Béla blogja
"Kiszorított véleményem"
 
Elnökségi meghívó 2016. január 15.

- Elnökségi meghívó 2016. január 15-ére
- Mellékletek
- Az elnökségi ülés előadásai és fényképek
- BÜNTETÉS
 
Képviselői Hírlevél 2017. szeptember 22.
Közéleti magazinForrás: http://www.vargamihaly.hu /pdf/H%C3%ADrlev%C3%A9l_ 2017_09_22.pdf


A MAGYAR KORMÁNY CSALÁDPOLITIKÁT ÉS NEM MIGRÁNSPOLITIKÁT FOLYTAT

Orbán Viktor miniszterelnök felszólalásával hétfőn megkezdődött az Országgyűlés őszi ülésszaka. Szavaiból kiderült: a kormány munkájának középpontjában továbbra is a családok megerősítése és a gyermeknevelés támogatása áll. A kormányfő az európai bevándorlási helyzettel kapcsolatban kiemelte: a magyar álláspont nem változott, továbbra is ragaszkodunk biztonságunkhoz, életformánkhoz, nemzeti, vallási, kulturális identitásunkhoz. Egy NATO-kutatóintézetben készült előrejelzésre utalva, amely szerint 2020-ig 60 millió ember indul útra Afrikából döntően Európa felé, a miniszterelnök elmondta, hogy korántsem vagyunk a migrációs válság végén. Ezért úgy fogalmazott: „mi elfogadjuk, hogy a bevándorló országok úgy döntöttek, bevándorló országokká válnak, azt kérjük, ők pedig fogadják el, hogy mi sosem leszünk azok.”

Megkezdődött az Országgyűlés őszi ülésszakaÚJABB NAGYVÁLLALATTAL BŐVÜL A BESZÁLLÍTÓ-FEJLESZTÉSI PROGRAM

A Bosch-csoport is csatlakozik a Nemzeti Beszállítói Programok Munkacsoporthoz –az erről szóló szándéknyilatkozatot szeptember 6-án írtuk alá a vállalat vezetőivel. A Bosch csatlakozásával még több magyar kis- és középvállalkozás előtt nyílik meg a lehetőség, hogy elsajátítsák a nagyvállalatok által képviselt technológiai ismereteket, és megfeleljenek az általuk elvárt minőségi és teljesítményi követelményeknek. A beszállítói hálózat fejlesztése a kormány és a magyarországi gyártók közös érdeke, hiszen ahhoz, hogy gazdaságunk gyorsabb ütemben fejlődhessen, elengedhetetlen a kormány és a vállalatok közötti együttműködés. Ebben fontos partnerünk a Bosch cégcsoport, amely kitüntetett szerepet tölt be a magyar gazdaság életében.

Bosch megállapodásBIZTONSÁGOS JELENRE ÉPÍTI A KORMÁNY A VERSENYKÉPES JÖVŐT

Innovatívnak kell lenni a gazdaságpolitikában is – hangsúlyoztam az 55. Közgazdász Vándorgyűlés záró plenáris ülésén tartott előadásában szeptember 9-én. Előadásomban arra is kitértem, hogy a versenyképesség erősítéséért hozott intézkedéseknek egyensúlyban kell lennie a gazdaság stabilitását megőrző lépésekkel. A jövő legfontosabb kérdése továbbra is a versenyképesség javítása, a tavaly év végén megalakult Nemzeti Versenyképességi Tanács az elmúlt időszakban az üzleti versenyképességet javító intézkedésekre tett javaslatot, amelyekből már jó néhány megvalósult. A nemzetgazdasági tárca az ősz folyamán a munkaerőpiac igényeihez igazodva a nyugdíjasok foglalkoztatásának további könnyítésére tesz javaslatot.

Közgazdász Vándorgyűlés EgerbenKINCSEK A NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM ÉPÜLETÉBEN

Mindazok, akik a múlt hétvégi borús napokon felkerekedtek, hogy a Kulturális Örökség Napjai keretében megtekintsék a Nemzetgazdasági Minisztérium József nádor téri épületét, különleges élményekkel és érdekes történetekkel térhettek haza. Az Alpár Ignác által tervezett egykori pénzpalota szinte érintetlen szépségében őrizte meg Róth Miksa üvegablakait és mozaikjait, Thék Endre famunkáit. Az egyórás túrán a látogatók többek között megtekinthették az 1868-as költségvetést, az alagsorban kialakított trezorokat, az üvegtetős pénztártermet. Örömömre szolgál, hogy idén is többen elfogadták meghívásomat a választókerületből. A II. és III. kerületből érkezők számára külön érdekesség volt, hogy Alpár Ignác Budán építette fel saját otthonát, hogy a bútorgyáros Thék Endre a mai Daubner cukrászda tulajdonosának felmenőinél tanulta a mesterséget.

II. kerületi látogatók az NGM-ben a Kulturális Örökség Napjai keretében

III. kerületi látogatók az NGM-ben a Kulturális Örökség Napjai keretébenSZOBROT KAPOTT MINDSZENTY JÓZSEF A MÁRIAREMETEI KEGYTEMPLOM ELŐTT

A máriaremetei közösség régi álma vált valóra, amikor múlt szombaton szobrot állítottak Mindszenty bíboros tiszteletére. A bíboros, hercegprímás 70 évvel ezelőtt hirdette meg a Boldogasszony-évet, 1947. szeptember 14-én ennek keretében rendezték meg azt a zarándoklatot, amelyen százezer ember vonult a Városmajorból Máriaremetére Mindszenty József vezetésével. Az erre emlékező zarándoklatot a rendszerváltás után, 1991 szeptemberében tartották meg először, 1997 óta ötévente zarándokolnak a hívek Máriaremetére. A kegytemplom plébánosa, Esterházy László kanonok kezdeményezésére közadakozás indult, hogy a XX. századi egyháztörténet kiemelkedő alakját szobor örökítse meg a bazilika kertjében. Rieger Tibor 85 centiméteres posztamensen álló, 220 centiméter magas, mészkőből készült alkotásának felállítását kezdeményezésemre a kormány 4,5 millió forinttal támogatta. A múlt szombati avatóünnepségen Erdő Péter esztergom-budapesti érsek közel ötezer zarándok előtt mutatott be szentmisét a kegytemplom szabadtéri oltáránál. Szombaton este egy másik program is volt a templomkertben, hiszen ezen a napon fejeződött be a Templomkerti esték idei előadássorozata. Az utolsó alkalmon a Nemzeti Táncegyüttes lépett színpadra Zsuráfszky Zoltán vezetésével, akik a Táncrapszódiát adták elő.

SZOBROT KAPOTT MINDSZENTY JÓZSEF A MÁRIAREMETEI KEGYTEMPLOM ELŐTTMEGÚJULT A KELETI KÁROLY UTCAI FIDESZ-IRODA

A II. kerületi Fidesz-frakció a nyár elején döntött a Keleti Károly utcai iroda teljes megújításáról. A hétfőre elkészült, minden elemében átalakult helyiséget Láng Zsolt polgármesterrel, a II. kerületi Fidesz-csoport vezetőjével adtunk át. Köszöntőmben arra is kitértem, hogy az elmúlt közel három évtized alatt több tucatnyi választási kampány és számos közösségi alkalom helyszíne volt az iroda, és bízom benne, hogy a megújult termekben továbbra is jó hangulatú munka folyik a jövőben.

MEGÚJULT A KELETI KÁROLY UTCAI FIDESZ-IRODAVÁLASZTÓKERÜLETI IRODÁK NYITVATARTÁSI IDEJE

Pesthidegkúti iroda
(II. ker. Máriaremetei út 118.)
Hétfő: 15–18 óráig
Szerda: 17–20 óráig
Péntek: 9–13 óráig
Telefon: 06-20-355-8199

III. kerületi iroda
(III. ker. Bécsi út 77-79.)
Hétfő, kedd, szerda: 10–16 óráig
Csütörtök: 12–18 óráig
Péntek: 10–16 óráig
Telefonszám: 06 20 200-0017


Dátum: 2017. September 22. Friday, 13:29 Szerző: realzoldek
 
Kapcsolódó linkek
· Cikk keresés: Közéleti magazin
· Írta: realzoldek


A legolvasottabb cikk ebben a rovatban: Közéleti magazin:
Góg és Magóg fia helyett, Kun Béla unokája

 
Cikk értékelése
Átlagolt érték: 0
Szavazat: 0

Értékeld ezt a cikket:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

 
Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat

 Küldd el levélben! Küldd el levélben!

 
Kapcsolódó rovatok

Közéleti magazinSzerver statisztikai adatok.


Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek.
A közzétett hírek, vélemények és a hozzászólások szerzőik tulajdonai, minden más tartalom: © 1992-2014 a Reális Zöldeké.
A Reálzöldek honlapján megjelenő különböző írások és vélemények nem feltétlen tükrözik a Reálzöldek véleményét, hanem kizárólagosan a szerzőkét.

Üzenet a webmesternek: webmester@realzoldek.hu

PHP-Nuke © 2005 Francisco Burzi. A PHP-Nuke szabad szoftver, a GPL licenszben leírtak alapján terjeszthet?, kötelez? terméktámogatás nem jár hozzá.
Platinum 7.6.b.4 Alapú Weboldal

Oldalkészítés: 0.10 másodperc

:: fisubgreen phpbb2 style by Daz :: PHP-Nuke theme by www.nukemods.com ::