From: kerenyia1@t-online.hu
To:
drjarosi@enpol2000.hu
Cc:
Juhos László ; Pálos László ; Szeredi István ; Bányai István
Sent:
Friday, October 30, 2009 12:55 PM
Subject:
90. év meg a Duna

Kedves Marci!

Köszönöm  a 90. születésnapomra küldött jó telefoni kívánságokat. Kedves feleségednek már megköszöntem, de illőnek tartom levélben is válaszolni.

A jó Isten is megsegített, mert az ünnepi köszöntőkre – a  súlyos  ízületi  gyulladás hét  hónapos kúrája után- saját  gépkocsival, de már  bot nélkül  mertem  elmenni.

Gratulálok társaságod aktív működéséhez, de személyesen csak akkor megyek el  rendezvényeitekre,  ha célkitűzéseitek közé felveszitek a Duna  Komplex hasznosításának a témáját is.  Betegségem mellett ennek hiánya  gátolt abban, hogy részt vegyek a Kerekasztal további  ülésein.

A Duna hajózás biztosításának mellékterméke a vízerő-hasznosítás .- A nyerhető többlet 4 TWh megújuló, vízenergia tudná  csak teljesíthetővé tenni  Magyarország számára előírt   EU    célokat  a távlati erőmű építési tervekben.

A többi  energetikai céljaitokkal egyébként egyetértek.  Sajnos az illetékes hatóságok  eddig nem mozdultak rá.

Emlékeztetésül mellékelem a Hága után  című történeti összefoglalómat, amit időnként kiegészítek. Juhos Laci honlapján (www.realzoldek.hu) külön tékám van válogatott írásaimból, ami számos további lépést tartalmaz.

Energetikus üdvözlettel

Ödön Bá’

Melléklet:
Letölthető: Hága után – 4

WordPress Plugin Share Bookmark Email