Hová ne húzza be az X jelet a szavazó fülkében.

Koppenhága után vége a természeti környezetvédelem nevű pótcselekvésnek

Koppenhága reális zöld utat jelölt ki a környezetvédelem számára.

Koppenhága esélyt ad arra, hogy a környezetvédelme a jövőben ne a pénzről szóljon, ne az olaj lobbi által pénzelt szervezetek, alapítványok, mozgalmárok, általuk megvásárolt média guruk terjesszék a környezetvédelem magasztos eszméit.

Koppenhága lehetőséget teremt arra, hogy vége legyen a „zöld színben” történő gyarmatosítás korszakának.

A Koppenhága igazolta a magyar környezetvédelmi politika/mozgalom csődjét, amely egyetlen prioritásra alapozva utasított el számos projektet: vízlépcsőt, a Duna magyarországi szakaszának a hajózhatóságát, Zengőt, szivattyús tározós vízerőmű létesítését, az Alföld sivatagosodásának a megállítását, öntözési törvény elfogadását.

Koppenhága lehetőséget teremt, hogy a környezet és a környezetvédelem fogalma ne szűk, tisztán egyetlen szempontra és a természeti oldalra történő értelmezés helyett tágabb keretben, reális zöld keretben értelmeződjön.

Koppenhága megálljt parancsol, hogy a környezetvédelme álarca mögé bújt nemzetközi szervezetek/alapítványok épüljenek be a fejlődő országok civil szervezetei körébe, a helyi gazdaság a piac megszerzése céljából. A francia kémszolgálat háttér intézménye a Greenpeace hazánkból távozzon, és az olaj lobbival összeforrt WWF nemzetközi alapítvány is.

Koppenhága jelzés választó számára, hogy ökopárt formájában megjelenő a nemzetre igen káros, önmagát másként politizáló társaságnak nevező pártot, amely valójában az ál zöld köztársasági elnök Sólyom László politikai továbbélését kívánja biztosítani, felismerje a szavazó fülkében az X jel beírása előtt.

WordPress Plugin Share Bookmark Email