Miért nemzetellenes zöld párt az LMP? Legyen az Alföld Góbi sivatag!

A reális zöldek szerint a LMP nemcsak neoliberális zöld társaság, hanem a hazára nézve a legnagyobb veszélyt jelentő grémium. Ha közülük csak egy is bekerül az Ország Házába, sokat tud tenni a magyarság elpusztítása céljából.

Az LMP a Duna körből és Védegyletből osztódással létrejött párt a környezet védelme szempontjából ellenzi a síkvidéki erőművek építését, azaz a Duna és Tisza folyók vizének a visszatartását keresztgátakkal.

Az LMP felfogása szerint hozzá kellene kezdeni Kisköre lebontásához.

Ha egy folyót elkezdenek lépcsőzni, a folyamat nem állítható meg, állítják a reális zöldek.

A Duna magyarországi szakaszán a környezetvédelme miatt szükséges duzzasztókat építeni, mert mélyül a Duna medre és egy idő után az Ország Háza beleömlik a Dunába.

Az MPP-nek éppen ez a célja az Országház épületének a bedőlése a Dunába, az Országház ugyanis jelképe az országnak, ha nincs parlament, nincs Magyarország.

A síkvidéki erőművek építésének az ellenzése mögött valójában külföldiek érdekében tesz az LMP. Ha a Duna és a Tisza vizét keresztgátak építésével nem igyekszünk minél hosszabb ideig az országban visszatartani, az Alföld előbb utóbb olyan lesz, mint a Góbi sivatag. A Tisza mentén élők elvándorolnak vagy kihalnak.

Idegen telepesek jönnek a Tisza mellé, megépítik a vízvezető csatornákat, tejjel mézzel folyó országgá Kánaán teszik az Alföldet. (Zöldike)

Kapcsolódó írásaink:

http://realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1403

http://realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1489

WordPress Plugin Share Bookmark Email