NavracsicsNavracsics Tibor miniszterelnök válaszadásra Juhos Lászlót kérte fel. (Kormányszóvivői tájékoztató: 2010. július 26.)
Balogh Elemér független újságíró a tudományos ismeretektől is független, derült ki a 2010. július 26-án sorra került kormányszóvivői sajtótájékoztatón.
Balogh, lére engedett jó tanácsai keretében Navracsics Tibor miniszterelnöknek hibaként jegyezte meg, hogy a budapesti autóbuszok utasterében a nyári meleg idején a fűtőtestek melegek. Balogh szerint az energiával való pocséklás tipikus esetével állunk szemben. 
Felnőtt egy fiatal újságíró garnitúra és fogalma nincs a termodinamika második főtételéről, a magyar oktatási rendszer csődjének tekinthető.
De az a tény, hogy a megvénült, megőszült Németországban élő Balog alapvető hőtani ismeretek hiányában energetikával kapcsolatos tanácsokat oszt a Miniszterelnök helyettesnek, bosszantó.
A Kormány az energetika állami irányítását két minisztérium között osztotta meg.
Juhos László abban bízik, hogy mind két minisztérium államtitkárai a termodinamikai főtételeivel tisztában vannak, Balogh felvetésére megadják a választ. (Zöldike)

WordPress Plugin Share Bookmark Email