Dr. Orbán Viktor Úr!
Magyarország Miniszterelnökének.
 
Budapest
Kossuth Lajos tér 4
1055
 
Tisztelt Miniszterelnök Úr!
 
Az ajkai katasztrófa ügyében 2010.10.06. Önnek írtam egy e-mailt. Ezen kívül a Reális Zöldek Club nyílt levélben foglalkozott az ajkai katasztrófával. Mint Ón is tudhatja levelem szerint, hogy én ott dolgoztam az Ajkai Erőműben, mint gépészmérnök, és kapcsolatban voltam a Timfölgyár és Auminiumkohó vezetőséggel, mivel 16 ata, és 4 ata nyomású gőzt szolgáltattunk a Timföldgyárnak.
 
Mint leírtam akkor az erőmű szénnell múködött és az elégett szén salakja vízzel keveredve, mint beton biztosította a Timföldgyár hulladékának tározását.Én akkor már nem dolgoztam az erőműben kb. 1995-ben, amikor az erőmű átállt fa tüzelésre. Egyértelmű a fa salakja nem válik betonná és a víz ezt az anyagot elhordja, például a Torna patakba és ebből lett az ajkai katasztrófa.
 
Ezt a katasztrófát, 9 ember halálát az Ajkai Tinföldgyár vezetősége okozta. Ezen alkarnak meggazdagodni az ügyvédek. Mindezt tűri az állam. Ez már kabaré. Az állam már szinte bűnrészese válik, ezért egy fillért se tudok fizetni, sőt az állam még a szegény emberek pénzére pályázik.
 
Nem értem, már húsz napja nem reagál felvetésemre, sőt az állam további kiadásokra ragadtatja magát, ahelyett nem a vétkesek felderítésére törekedne. Egy laboránst akarnak bitófára vinni. Ami itt történt ezért a vezérigzgató a felelős.
 
                                              Tisztelettel:
Budapest, 2010. október 28.
                                             Dr. Koncz József
                                               gépészmérnök
                                               reaktortechnikai
                                                 szakmérnök

Dr. Orbán Viktor ajkai katasztrófa

.

WordPress Plugin Share Bookmark Email