Darvas Béla és mozgalmár társainak legújabb akciója. Kutatni kívánják a GMO hatását az elő világra. Tíz éve ugyanis csak a politikai elvárásnak tettek eleget!

Megalapozták az alkotmányozók legnagyobb melléfogását, alaptörvénybe került a GMO mentesség.

A GMO ellenes 23. kerekasztalon a politikusok közül csupán Ángyán József államtitkár jelent meg. Ennek a reális zöldek szerint van már üzenete, a kormány előbb utóbb megválik Ángyán professzortól, további milliárdok kidobása a költségvetésből már nem telik.

A meghívó az Országgyűlés Környezetvédelmi Bizottságának tárgyalótermébe hívta a GMO ellenes 23 kerekasztal résztvevőit.

A meghívó kiadóinak a figyelmét elkerülte, hogy az Országgyűlésnek már nincs Környezetvédelmi bizottsága, Fenntartható fejlődés bizottsága névre keresztelte a 2/3 többség, MSZP, Jobbik frakció az LMP javaslatára. Zöld ügyben tökéletes az egyetértés a képviselők körében. Csupán egy képviselő a 90 éves Horváth János képviselő – aki egyébként közgazdaság professzora – lóg ki a sorból. Horváth János képviselő, fenntartással van a fenntartható fejlődést illetően.

Valójában a fenntartható név jobban kifejezi az elmúlt húsz év során folytatott hazai zöld politika üresjáratát.

Hazugságokkal teletömni a közvéleményt, költségvetési források megcsapolása álkutatásokra, a magyarság kiirtása aKárpát –medence közepén, hogy helyére idegen telepesek jöhessenek Sión hegye mellől.

Hazugság az, hogy a széndioxid lenne fellelős a hőmérséklet változásért.  Hazugság, hogy a duzzasztás ökológia agresszió a természettel szemben,

Forint milliárdok kerültek megélhetési kutatók zsebébe a költségvetésből, teljesen értelmetlen kutatások támogatása révén.

Darvas Béla és társai fenti módit szándékoznak folytatni.

A 23 kerekasztal megbeszélésen bejelentésre került, hogy magalakult a Magyar Ökotoxikológiai Társaság.

Az még kérdés, hogy a kormány mennyit szán a költségvetésből Darvas és társai támogatására, vagy megválik Ángyán professzortól, mint ezt a reális zöldek korábban már javasolták. (Zöldike)

WordPress Plugin Share Bookmark Email