Párhuzamosságok az 1956-ban Esztergomban és a 2006 őszen Budapesten történt események között.

Juhos László, 1956. október 26-án rajta volt azon az autóbuszon, amelyen ESZTERGOMBAN, a Sötét Kapuban 13-an hősi halált haltak.

1956. október 26-án a Sötét kapuban történt eseményeket a Reális Zöld valóság 2006. évi ősz/téli számában Juhos László leírja.

   http://realzoldek.hu/pdf/XI_3_2006oszi_teli.pdf

Az évfordulóhoz közeledve Juhos László a reális zöldek elnöke felveti, hogy valamelyik oldalnak érdeke volt, hogy legyenek hősi halottak. Hogy melyik oldalnak, abban Juhos nem bizonyos. 

Juhos, 1956-ban Leányváron lakott és a buszon közvetlenül mellette Lehovecz Béla csévi lakos kapott halálos lövését.

A történet másik szála, hogy Jurkovics Béla, ugyancsak csévi lakos ávós sorkatonaként 1956. október 23-án Budapesten a Rádió ostrománál kapott halálos lövést. A két Béla egymás mellett alussza örök álmát a Piliscsévi temetőben.

Juhos az ESZTERGOMBAN 1956-ban és Budapesten 2006 őszen történt események között párhuzamot vél felfedezni.

Juhos szerint van annak némi esélye, hogy Budapesten 2006-ban történt eseményeket akár a kormányoldal engedélyezhette vagy akár az ellenzék sugallhatta.

Az tény, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége idején minden állami ünnep megzavarásra került és az is, hogy a Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek

Alsóházban napirend előtti felszólalása előtt a FIDESZ- KDNP frakció képviselői kivonultak, csupán Navracsics Tibor és Semjén Zsolt frakcióvezetők maradtak a helyükön, a FIDESZ-t sározza.  

Juhos szerint volt kitől példát venni 2006 őszén, Budapesten zavart keltőknek!

A reális zöldek célja Igazságot szerezni Nagymarosnak!

A reális zöldek bizonyosak abban, hogy bértüntetők is voltak a vízlépcső ellenes tüntetéséken a rendszerváltás után.  

Abban még egészen bizonyosak a reális zöldek, hogy a 1998. február 28.-án a Kossuth téren a „Vesszen Horn Gyula” jelszót üvöltő társaság nagy része bértüntető volt és társaságban ott voltak FIDESZ politikusok is. Horn bűne az volt, hogy a vízlépcső ügyében szertetett volna megegyezni a szlovákokkal.

Horn Gyula képest Orbán Viktor még a látszatra sem ad. A kormány 2010-ben történt megalakulása óta nincs felelőse a vízlépcsőtárgyalásoknak.

A kormány úgy tudta le a 2011 első félévben a Duna stratégiát, hogy meg sem próbálta a vízlépcső ügyében a megegyezést a szlovákokkal.

Barsiné Pataky Etelkát bízta meg a Duna stratégia ügyének gombolyításával. A mérnökből, politikussá vedlett Barsiné beváltotta a FIDESZ elvárásait, féléven át a képes volt azt hazudni, hogy a Magyarországra nézve nincs kötelezvény a Duna hajózhatóságának a biztosítását illetően.

Akik hazudnak, azok még nagyobb gonoszságra is képesek.  (Kos)


WordPress Plugin Share Bookmark Email