Mi a feltétele annak, hogy a magyar gazdaság gyorsabb növekedési pályára állhasson? Nyeretlen kétéveseket nem lett volna szabad döntési pozícióba helyezni! Amikor először szóba került, hogy a kormány mégis csak hajlandó tárgyalni az IMF-el, a Miniszterelnök a tárgyaló delegációba Rogán Antalt is delegálta. A reális zöldek erősen lobbizott Rogán Antall jelölésével szemben. A reális zöldek keményen kimondják az igazságot, akinek igaza van, annak az igazságot kíméletlenül hangoztatnia szükséges.          

A reális zöldek körében él egy hit, egy szent akarat, hogy tenni akarnak a haza javára. A reális zöldek szervezete 2012-ben lesz húszéves, a civil szervezet húsz éve arra van kárhoztatva, hogy minél többet kíván a haza javára tenni, annál több megaláztatást kénytelen elviselni.
Igazságot Nagymarosnak! A Klub célja NAGYMAROS újraépítése!
A honlapunkon nyilvánosságra hozott célunknak, Nagymaros újjáépítésnek az akarásán túlmenően több jelképes üzenete is van.
1.
Beruházások nélkül a magyar gazdaság nem állhat növekedési pályára. Az az ország, amely egy félig elkészült beruházást visszabont, annak polgárai ne csodálkozzanak saját országuk lecsúszásának láttán.
2.
A gazdaság növekedési pályára állításához, értő politikusokra és tapasztalt szakemberekre van szükség. Példaként hozzuk, a budapesti útdíjra vonatkozó média által megszellőztetett hírt. Az útdíj javaslat hátterében egyes hírforrások szerint Tarlós István, Rogán Antal, Vitézy Dávid áll. A főváros gazdálkodásával nem lenne semmi probléma, ha az előző vezetés a reális zöldek javaslata szerint tesz, holding rendszerbe szervezi a főváros szolgáltató vállalatait. A szervezés elmaradása egyformán sara Dermszky Gábornak és Tarlós Istvánnak. Rogán Antal és Vitézy Dávid két olyan személy, amelyek erőiken felül vállalkoztak posztjaik betöltésére. Nyeretlen kétéveseket nem lett volna szabad döntési pozícióba helyezni!
3.
Vitézy Dávid sohasem került volna abba a pozícióba, ha Orbán Viktor jóvoltából nem került volna oda. Ha a protekcionizmusnak nem lesz vége, ha nem a tehetség dönti el a betöltendő személy sorsát, nincs esély gazdasági növekedésre.

WordPress Plugin Share Bookmark Email