Moldova György és Orbán Viktor azonosan vélekedik a gyökereinkről. Moldova György „Ég a Duna” c. könyve kötelező olvasmány kellene, hogy legyen Orbán Viktor számára.

A Kossuth díjas író szerint ötszáz éves lemaradásban vagyunk az európai gondolkodástól, Orbán Viktor fél ázsiai származásunkra utal.

Moldova György és Orbán Viktor vélekedést jól példázza, hogy Európában, sőt a világon egyetlen nemzet nincs, csak a magyar, amellyel el lehetett hitetni, hogy a vízlépcsőnek csupán negatív hatása lenne a környezetére, pozitív egyáltalán nincsen.

Kik álnak a vízlépcsővel kapcsolatos téveszme terjesztésének a hátterében?

A reális zöldek szerint Budapest, Lipót városrészben élő liberálisok és altaluk megtévesztett magyar humánértelmiség salakja.

Ez így ugyan Moldova György könyvében nem olvasható ez a reális zöldek vélekedése a vízlépcső ellenes szereplőkről. A reális zöldek állítják, hogy megérett az idő, hogy Orbán Viktor Moldova György „Ég a Duna” című könyvét olvassa el és visszaemlékezzen arra a tényre, hogy a rendszerváltás idején, a FIDESZ gyűléséken vízlépcső ügyében kik voltak a hangadók.

Trianont követően a megcsonkított ország területéről kívülre került magyaroknak sikerült az ötszáz éves lemaradást ledolgozni, egyetlen határon túli magyar nem vízlépcső ellenes. Őket Lipót város félázsiai gyökerű fertője nem érte el, a szomszéd népek hatása alatt európaivá lettek.

 

 

 

WordPress Plugin Share Bookmark Email