Gyürk András fideszes EP képviselő az energetika politizálás területén gyenge teljesítményt nyújt Brüsszelben!

Gyürk András energetikai szakpolitikai kérdésben, 2008-tól semmit sem tanult, napjainkban szembe megy Orbán Viktor miniszterelnök magyar nemzet érdekeit érvényesítő felfogásával!

Üresjárati teljesítmény Gyürk András, európai parlamenti képviselő energia politika területén nyújtott teljesítménye Brüsszelben!

Gyürk András Európai Parlamentben kifejtett politikai tevékenységével nem segíti a magyar energiapolitika elfogadását az Európai Bizottságban, az Európai Unió számára is semmit mondó szlogenek kinyilatkoztatásából álló frázisokat tartalmaz.

Gyürk András szerint “Meg kell erősíteni az Unió versenyképességét! Helyre kell állítani Európa versenyképességét!

Gyürk András, a Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője az új európai vezetés legfontosabb feladatnak az Unió versenyképességének helyreállítását tartja.

Hogy az energetika területén a verseny nem mindenható erről, 2008-ban Járosi Mártonnak sem sikerült Gyürk Andrást meggyőznie.

Gyürk András agyának az átprogramozását javasolják 2009-ben a reális zöldek és felhívják a  FIDESZES képviselő figyelmét Orbán Viktor, az ellenzékben lévő FIDESZ elnökének felfogására, felismerésére az energia politizálás területén:

http://www.realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1082

WordPress Plugin Share Bookmark Email