Indulás!

Bayer Zsolt

A bajor miniszterelnök most vetette fel, hogy ki kell lépniük a schengeni övezetből, és őrizni kell Németország határait.

Bayer Zsolt – 2015.06.19. 06:21

Szily László, a Cink című szélsőliberális portál üdvöskéje így fogalmaz: „Magyarország az az ország lesz, amelyikről minden tájékozott embernek az fog beugrani, hogy ja, ezek építették fel újra a vasfüggönyt. Magyarnak lenni a legjobb esetben is 5 perces magyarázkodást jelent majd minden új külföldi ismerős esetében.
Erre persze rá lehet vágni, hogy minek büdös külföldiekkel ismerkedni.”  

Vegyük magunknak a fáradságot, és próbáljuk meg egy percre komolyan venni ezt a három komolyan vehetetlen, ám annál felháborítóbb, undorítóbb mondatot. Ha ezt megtesszük, akkor Szily László agyonverésének mély és őszinte vágya helyett a következőket tudjuk mondani: A puszta tények szintjén maradva és Szily László beteg, liberális világképét követve cáfolhatatlanul elmondható, hogy bolgárnak, töröknek, görögnek, spanyolnak, amerikainak és zsidónak lenni 5 perces magyarázkodást jelent minden külföldi ismerős esetében. Ugyanis ezekben az országokban  (demokráciákban) létezik ma fal vagy kerítés bizonyos határszakaszokon.

Szily László így folytatja beteg lelkének nyilvános boncolását:
„Direkt próbálom nem érzelmi, hanem praktikus alapon megközelíteni a tényt, hogy olyan Magyarországon kell élnem,  ami Rákosi Mátyás Magyarországa után megint vasfüggönyt épít. Nem könnyű!”

Itt a soha vissza nem térő lehetőség, hogy elmondjuk Szily Lászlónak: egyáltalán nem kell itt élnie! Sőt! Fölöttébb üdvös volna minden résztvevő számára, ha Szily László nem itt élne. Szily László megszabadulna az 5 perces magyarázkodásoktól és a szégyentől, amit azért érez gyakorlatilag születése óta, mert magyar. A magyarság nevű emberi közösség pedig megszabadulna tőle, ami mérhetetlen könnyebbséget jelentene mindannyiunknak.

És ha Szily László rá tudná beszélni a barátait, hogy tartsanak vele, az lenne ám az igazi főnyeremény. Menne Bede Márton, aki így látja a dolgokat: „Fal! Kerítés! Szögesdrót! Mindenki kénytelen ilyesmihez nyúlni, ha meg kell állítania egy áradatot.
Van, akit csak a szomszéd felől támadnak a vakondok, másnak viszont négerek, arabok és egyéb bűnöző hajlamú népek millióit kell visszatartania attól, hogy idejöjjenek, beleszarjanak a hortobágyi húsos palacsintába, összemaszatolják leányaink
ártatlanságának hímporát, és egyéb undorító trükkökkel bánjanak tiszteletlenül a magyarok kultúrájával.”

Hát persze. (Amúgy ezt a leányaink ártatlanságának hímporáról szóló dumát Svédországban kéne elsütnie Bedének e gy külvárosi viking kocsmában. Akkor mindnyájunk problémája megoldódna, örökre. De szép is lenne…)

És menne még a szocialista frakció, mennének az Együtt meg a PM meg a liberálisok elmebetegei – igen ám, de hová?
Ez a nagy kérdés. Mert hát az imént felsorolt országok kiesnek, azokban fal és kerítés van, vagyis ott tombol az „orbánizmus”.
A franciák, az osztrákok és a svájciak de jure és de facto és de a kurva életbe lezárták a bevándorlók elől a határaikat.
Ezekbe az országokba senki nem jut be Olaszországból, így az olaszok B tervet terveznek, vagyis schengeni vízummal fognak megszabadulni a bevándorlóiktól, akiket ha egyszer kívül tudnak végre, soha többé vissza nem engednek.
Úgyhogy ezek az antidemokratikus országok is kiesnek. A bajor miniszterelnök most vetette fel nyíltan, hogy ki kell lépniük a schengeni övezetből, és őrizni kell Németország határait, mert tűrhetetlen, hogy ennyi bevándorló, s ezzel együtt ennyi bűn és bűnözés és drog özönöljön be az országba. Ez pedig antidemokratikus és egyáltalán nem liberális duma, úgyhogy Németország is kilőve.

Szóval nehéz a helyzet. Még a cseh elnök se akar kvótát. Meg a szlovák se.
Jó lenne látni, hogy Szilyék indulás előtt írnak egy felháborodott cikket ezekről az országokról is, mert ez a Magyarország- meg Orbán-csesztetés így egy kicsit unalmas, meg átlátszó. Rajta van a hazaárulás hímpora.
Aztán cikkírás után indulás! S mert más nincs, hát javaslom, hogy menjetek Szudánba. Ott remek életet élhettek kedvenc bevándorlóitok között, ráadásul az odaúton szellősen, magányosan lesztek.

Indulás gyerekek! Ne tétovázzatok!

– See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/28213/Indulas#sthash.ZVJu3ZZM.dpuf

 

WordPress Plugin Share Bookmark Email