http://delhir.info/cimlap/kiemelt-hirek/45022-2015-08-31-12-21-29

Rothschildok pénzelik a “migráns bizniszt”? A bevándorlók fejenként tizenegyezer euróval indulnak útnak?

aa migrans labaLétezik, hogy az illegális bevándorlók szállítása fejenként átlagosan 11 ezer euróba kerül? Az osztrák Info Direkt folyóírat szerint, amely az Österreichischen Abwehramts biztonsági szolgálat titkos forrására hivatkozik, a Líbiából Olaszországba érkező migránsok az említett összegnek köszönhetően érik el céljukat.

A más országokba tartó migránsoknak állítólag 7 és 14 ezer euró közötti pénzeszközökre van szükségük ahhoz, hogy eljussanak a kiszemelt helyre.

Mint ismeretes, a migránsok egy (nem kis) része annyi pénzzel rendelkezik, amennyiről pl. a szerbiai átlagpolgárok csak álmodhatnak. Egyértelmű, hogy a bevándorlók általában nem a hazájuk legszegényebb rétegeihez tartoznak. Ugyanakkor tény, hogy közülük sem tudna mindenki biztosítani 10-11 ezer eurót az úthoz.

Ebbe az összegbe az útiköltségen kívül nyilvánvalóan beépül a kenőpénz, vagyis a különböző hivatalnokok, intézmények lefizetéséhez szükséges steksz is.

Köztudott ugyanis, hogy a tranzit (?) országok (egyes tényezői) ideiglenes hasznot húznak a bevándorlókból. A szerb kormány és más közéleti erők egy része is nyilván az említett oknál fogva (és nem “humanitásból”) babusgatja az imádott jövevényeket. (Egyelőre mindegy nekik, hogy a végén több százezer vagy akár 1-2 millió migráns valószínűleg itt ragad. Később, ha majd a bevándorlók szaporodási készségének köszönhetően terebélyesedni kezd az iszlám társadalom, lesz majd vakaródzás.).

Az említett osztrák médium állítása szerint a migránsok pénzelése, illetve a velük történő kereskedelem mögött az Egyesült Államok áll, de legfőképpen a Rothschild dinasztia (konkrétan az NM Rothschild&Sons Limited privát bankárai).

A Rothschildok és a menedékipar c. cikkben ugyanakkor az is olvasható, hogy egy osztrák magáncég, amely a menedékkérőkről gondoskodik, nem kevesebb mint 21 millió eurót kapott az államtól, hogy etesse és ajnározza az illegális bevándorlókat.

Az Info Direkt felszólította a világ összes biztonsági és titkosszolgálatát, sőt a tűzhöz közel álló rendőröket is, tárják fel a migráns-jelenséggel kapcsolatos összes fontos és elhallgatott információt, mert csak a teljes igazság megismerése állhatja esetleg útját a duzzadó válságnak.

Thierry Meyssan francia elemző a Voltairenet portálnak nyilatkozva kiemelte, hogy az Európát elárasztó migránshullám nem a közel-keleti konfliktus mellékjelensége, hanem az USA stratégiai célja. Meyssan ezt káoszelméletnek nevezi, Leo Strauss filozófusra hivatkozva.

Szavai szerint az államok természetes erőforrásainak hosszú távú kifosztása nem katonai úton történik, hanem más módszerek által, mint amilyen most a szervezett migráció. A francia értelmiségi úgy véli, az Egyesült Államok ily módon gyengíti, sőt, teszi tönkre az európai országok egy részét, nem törődve azzal, mi lesz majd az érintett népekkel.

K. P.

 

 

WordPress Plugin Share Bookmark Email