Gyermekeink megrontására buzdít az ENSZ!

Írta:  Egerszegi Gyula

Európa elsüllyesztését soha nem látott fokozatra kapcsolták a „haladó” beállítottság nevében. Mindenből, ami korábban valamiképpen a szentség világába soroltatott, mára fogyasztási cikket csináltak; terméket, ha úgy tetszik. Nincs ez másként a szexualitással sem, amelyre egyre korábban kezdik nevelni a gyermekeket, méghozzá az úgynevezett szexuális felvilágosítás keretein belül.

Szerda délelőtt a Kossuth Rádió Vendég a háznál című – gyermeknevelésről szóló – műsorában a szexuális felvilágosításról volt szó. Ez a téma borzasztóan bonyolult és felelősségteljes, amely – ha kicsúszik az óvó felügyelet alól – óriási veszélyt jelenthet gyermekeink lelki egészségére nézve.

Amit a rádió műsorában hallottunk, az egészen elképesztő volt. Egy konzervatív német szociológussal, Gabriele Kuby-val beszélgettek a németországi, és az általánosságban nyugati világban bevett szexuális felvilágosításokról. Kuby elmondta, hogy Németországban a gyermekek 9 éves korukban már tanulnak a fogamzásgátlásról, megtanítják nekik az óvszer használatát – műanyag „eszközök” segítségével. Mindezt a WHO, az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének idevágó szabványai alapján teszik. A WHO ajánlása szerint a gyermekeket 4 éves korukban meg kell tanítani az önkielégítésre.

Azok a szülők, akik ezt ellenzik, és kiveszik gyermekeiket ezekről az órákról, pénz- és börtönbüntetésre számíthatnak. A hatóságok és az iskola törvény elé állítják a szülőt, meghurcolják az egész családot; azzal fenyegetik a szülőket, hogy állami gondozásba kerülnek a gyermekeik, ha kihagyják a szexuális felvilágosításnak ezt a formáját.

A német gyermekek felvilágosítása az óvodában kezdődik. Szexuális játékokat játszatnak a gyermekekkel, az óvónők hathatós támogatásával. 4 éves korukig már hallaniuk kell a kicsiknek az azonos neműek szexualitásáról. Mindenfajta szexuális beállítottságot elfogadtatnak velük, a perverziókat pedig bőségesen kibeszélik és megmutatják a gyermekeknek. 9-12 éves korig a német gyermekeknek tanulniuk kell a szexuális jogokról. Németországban minden hatodik kislányt, és minden tizedik kisfiút ért már valamilyen szexuális bántalmazás.

A hanyatló Nyugat söpredéke ezt a jövőképet szánja gyermekeinknek, a példaképek legyártása már nagyban zajlik!→

Itt tart ma a dicső Nyugat, amelyhez egyesek még igazodni szeretnének!

Nem túlzás ezeket a dolgokat szexuális felvilágosítás helyett megrontásnak nevezni. Az ártatlan gyermek fejlődésében törést okoznak, „biztonságos szex” oktatásának leple alatt elveszik tőlük a gyermekkorukat. Az, hogy egy 10 éves fiatal a transzvesztiták jogairól és a saját neme megválasztásának jogi hátteréről hall, nagyon beszédes. Az egész arról szól, hogy totális háborút indítsanak az ember ellen, megkérdőjelezve mindent, ami értékes.

Felnőttként ezeknek a gyermekeknek elenyésző része lesz maradéktalanul egészséges, döntő többségük nyitott lesz az aberráltság különböző válfajaira; harcolni fog a homoszexuálisok és egyéb deviáns viselkedési formával fellépők jogaiért. Meggyűlöltetik velük a családi közösséget, a tiszta szeretetet, és végül szembeállítják ezeket az embereket saját magukkal.

Egy reményünk van. Az, hogy ennek az Európának lassan vége! Jó hír, hogy az individualista szemétdomb feléli önmagát. Az a világ, ahol a közösségeket ilyen állatias kegyetlenséggel tördelik szét, nem sokáig maradhat fent. És itt már nincs is szó közösségről: az embert magát ássák alá belülről. Ha eddig még nem volt tiszta: ezek a világszervezetek nem az emberekért, hanem az emberek ellen vannak, egy brutális szabadkőműves rombolási program megvalósítására hozták létre őket. A közelgő összeomláson túl még egy reményünk van: a népi és közösségi alapozású társadalmi háttérrel rendelkező, emelkedőben lévő világhatalmak. A jövőt ők jelentik!

Magyar, legyen Hited és lészen Országod!

 

WordPress Plugin Share Bookmark Email