———- Továbbított levél ———-
Feladó: Urbán Iván <urbanivan36@gmail.com>
Dátum: 2016. április 14. 15:09
Tárgy: Re: megint Hillary Clinton UFO témájáról van szó

sok újat nem mondott,az exopolitika erről szol ahol nyiltan beszelnek a klintonne és a rocki fellerek japcsolatarol…igazobool a rocki akar fonok lenni az usban az elnok valasztas utan es az o babuja hillry.

  1. április 9. 10:41 Zoltan Szabo írta, <sza81131@hotmail.com>:

Januárban lehetett hallani arról, hogy Hillary Clinton nyilvánosságra hozná az UFO aktákat. Akkor azt hittem, hogy csak valami komolytalan, múló kampányfogásról van szó.
Most viszont az USA Today megint elkezdte emlegetni a témát. Ezt azt mutatja, hogy valakik így vagy úgy, valamilyen módon mégis akarnak ezzel kezdeni valamit.
————————————————————————————————————————————–
http://rtl.hu/villanyleo/hillary-clinton-elarulja-az-igazsagot-a-foldonkivuliekrol-ha-elnokke-valasztjak
Hillary Clinton elárulja az igazságot a földönkívüliekről, ha elnökké választják
2016.01.04. 12:32
Olyan merészet húzott a kampányban az Egyesült Államok elnöki címére pályázó egykori first lady és külügyminiszter, hogy attól minden valamirevaló összeesküvéselmélet-hívő menten összegyűri az alufóliacsákóját izgalmában: azt ígérte, hogy kiteregeti az amerikai kormány titkait az ufókról, ha megválasztják!
Bill Clintonné nagyon érzi a politikát, ez abból is látszik, hogy tudja jól: ígéretekkel rengeteg dolgot el lehet érni. Bár egyelőre még csak azért küzd, hogy egyáltalán elnökjelölt lehessen belőle a demokraták színeiben, ő máris megpróbálta jócskán túllicitálni az ellenfeleit, ugyanis megígérte, hogy megválasztása esetén nyilvánosságra hozza mindazt, amit az amerikai kormány tud a földönkívüliekről.
Ebben az ígéretben az a jó, hogy baromi izgalmasan hangzik, viszont nem tudhatjuk, mit takar, mit kaphatunk a végén, ráadásul gyakorlatilag ellenőrizhetetlen, hogy tényleg betartja-e. Tételezzük fel mondjuk, hogy Hillary Clintont megválasztják, ő pedig kiáll a nyilvánosság elé, és azt mondja:
“Utánanéztem az ufókérdésnek, és úgy tűnik, az amerikai kormány semmilyen információval nem rendelkezik esetleges földönkívüliek létezéséről, amit eddig visszatartott volna a nyilvánosságtól.”
Ez a Mátyás király meséből jól ismert alaphelyzet: Hillary hozna is ajándékot, meg nem is. Kampányfogásnak viszont kiváló az ötlet, ugyanis egyes felmérések szerint
az USA lakosságának töb, mint 77%-a hisz benne, hogy földönkívüliek léteznek és jártak is a bolygónkon.
Az egyik legnépszerűbb összeesküvés-elmélet pedig az, hogy az amerikai kormány fel is vette a kapcsolatot az idegenekkel, ezt a tényt pedig több évtizede titkolják a nyilvánosság elől. Clinton ígéretében külön kitért arra, hogy lerántja a leplet a titokzatos 51-es körzetről: erről a nevadai sivatagban található katonai bázisról úgy tartják, hogy 1947-ben egy azonosítatlan repülő tárgy becsapódásának helyszíne volt, azóta pedig a hadsereg titkos, földönkívüliekhez kapcsolódó projektjének helyszíne. Kicsit tehát olyan az az egész,
mintha Hillary Clinton megígérte volna, hogy nyilvánosságra hozza az X-aktákat!
Akárhogy is, az ígéret nagyon izgalmasan hangzik, úgyhogy kíváncsian várjuk, mit lép rá a másik oldalról Donald Trump! Amíg pedig kiderül az igazság, addig marad nekünk az X-akták, aminek amúgy január 25-én kezdődik az új évada a Cool-on, egy nappal az amerikai bemutató után!
————————————————————————————————————————————–
http://www.msn.com/en-us/news/politics/clinton-campaign-chair-americans-can-handle-the-truth-about-ufos/ar-BBrwmu5
Clinton campaign chair: Americans ‘can handle the truth’ about UFOs
USA TODAY 17 hrs ago
John Podesta, Hillary Clinton’s campaign chairman, says it’s time for the U.S. government to release any evidence it has about the existence of alien forms of life in outer space.
Podesta, who was also a chief of staff to President Bill Clinton, told CNN that if Hillary Clinton is elected, she’ll ask for as many records about Area 51 in Nevada as the U.S. government has to be declassified.
“I think that’s a commitment that she intends to keep and that I intend to hold her to,” Podesta told CNN.
Area 51 is a remote Air Force test and training range that’s been the subject of conspiracy theories, including UFO sightings.
“The U.S. government could do a much better job in answering the quite legitimate questions that people have about what’s going on with unidentified aerial phenomena,” said Podesta.
Asked if the government is holding proof of alien life, Podesta said: “That’s for the public to judge once they’ve seen all the evidence that the U.S. government has.”
Asked about his own beliefs, Podesta simply said: “There are a lot of planets out there,” adding “the American people can handle the truth.”

WordPress Plugin Share Bookmark Email