Egy Németországban dolgozó cseh doktornő besokallt!

A doktornő a Facebook-on posztolt a migránsok gyógyításával kapcsolatos áldatlan állapotokról:

Tegnap a kórházunkban megbeszélést tartottunk a nálunk kialakult helyzetről és arról, hogy egy másik müncheni kórházban már tarthatatlan a helyzet.A körzeti orvosi rendelők nem tudják már kezelni a kialakult vészhelyzetet, ezért mindenkit a kórházakba küldenek. Sok muszlim elutasítja, hogy orvosnők kezeljék, így gyakran kiabálnak, csak azért, mert nők vagyunk, és orvosként közelítünk feléjük.

Sajnos sok bevándorló AIDS-es, szifiliszes, TBC-s. De még rosszabb, hogy egy sor betegségre nincs protokoll nálunk, mert ezen a földrészen ismeretlenek!

Igyekszünk tisztességgel ellátni őket, hisz erre esküdtünk fel DE! Tudni kell mindenkinek, hogy ha egy receptet kapnak a gyógyszertárban, és megtudják, hogy azért fizetni kell általában dühkitöréseket kapnak. Ha gyereknek kell a gyógyszer, volt eset, hogy otthagyták a gyógyszertárban: – tessék, gyógyítsátok!

Elértük, hogy mostanra a rendőrségnek nem csak a klinikákat és kórházakat, hanem a nagy gyógyszertárakat is őrzi kell.
Hiába vannak lezárva a határok: már több százezren. Mi ettől már nem tudunk megszabadulni!

Fotó: illusztráció

Illúzió, hogy majd ha munkát kapnak be tudnak illeszkedni. Legtöbbjük írni, olvasni sem tud! Különösen a nők! Nem akartam elhinni, hogy ilyen van a 21. században!

Az asszonyok egyáltalán nem akarnak dolgozni. Otthon sem teszik, hiszen elsődleges feladatuk a család, a háztartás rendezése. Egyébként a nők 10 %-a várandós.
Egy Rajna közeli kórházban a migránsok késekkel támadtak az orvosokra és nővérekre, mert egy 8 hónapos kisgyerek meghalt. Azzal nem foglalkoztak, hogy ezt a gyereket ők 3 hónapig hurcolták több ezer kilométeren keresztül… Egy orvost meg kellett műteni és két ápolónő az intenzív osztályon fekszik.

Én azért jöttem el a hazámból, mert csábító volt a kétszeres fizetés. De ilyen áron nem kell! Nem akarok egzotikus afrikai betegségek közelében lenni, hisz egyszerűen nem tudjuk, mit csináljunk velük! Eddig senki nem lett beteg közülünk, de az extra elővigyázatosság mellett is előfordulhatnak hibák…

Csak attól tartok, hogy hamarosan Csehországban is ugyanezekkel a problémákkal kell majd szembenézni az egészségügynek.

 

http://egyazegyben.com/egy-nemetorszagban-dolgozo-cseh-doktorno-besokallt-43770

 

 

 

WordPress Plugin Share Bookmark Email