Sajnálatos módon a Magyar Energetikai Társaság 25 éve, Lontay Zoltán és a hozzá hasonló károkozók, köztük ’Sigmond György ostoba, a politikusok tudatos megvezetését eredményező tevékenységét nem ismerte fel.

Az állítás igazolásául szolgáljon Lontay Zoltán levele Fellegi Tamás miniszterhez.

https://www.levego.hu/sites/default/files/innovacio-meta-felleginek_1102.pdf

Már önmagában az energetikusok társadalmának az elárulásával felérő tevékenysége a fenti két alaknak, hogy a Levegő Munkacsoport Szakértői Testületének a tagjai.

Náray – Szabó Gábor, a Professzorok Batthyány Köre elnöke is a Levegő Munkacsoport Szakértői Testületének a tagja.

Túl sok a dilettáns/ostoba alak a jobboldali értelmiségiek körében is.

2014-ben a Levegő Munkacsoport és a Greenpeace aktivistái éjjel óriási ÖKO♥TÁRS feliratot készítettek napelemes mécsesekből a budapesti Egyetem téren, majd felolvasták 23 hazai civil szervezet közös nyilatkozatát, amelyben támogatásukról biztosították az Ökotárs Alapítványt.

Az Ökotárs Alapítvány, 1994-ben kezdte meg a norvég pénzek osztogatását a zöld civil szervezetek körében. Kizárólag olyan zöld civil szervezetek részesültek támogatásban, amelyeknek atomból, vízből nem kell a villany. A  Levegő Munkacsoport a Duna Kör emlőin felcserepedett ál zöld szervezet.

A vízből nem kell a villany felfogása hátterében valójában norvég állami pénzforrás állt, 1984-ben, a Duna – Körnek adományozott Alternatív Nobel díj ennek  a nemzet károsító támogatásnak a szolgáltában állt.

WordPress Plugin Share Bookmark Email