NEMZETI KONZULTÁCIÓ! – MERT MIRŐL IS SZÓLNAK A DOLGOK?

A valóság az, hogy a kb. egymilliárd lakosú Iszlám Unió – melynek vezető állama Szaúd – Arábia – nem rendelkezik annyi TERMŐFÖLDDEL ( növénytermesztésre csak a jelentős humusztartalmú lösz és vulkáni hamu talaj az alkalmas. A Szahara, az Arab sivatag, stb. meg sós – szikes – fizikailag málasztott – kősivatag, mely növénytermesztésre alkalmatlan ! ) ÉS A HASZONNÖVÉNYEK VÍZIGÉNYÉT KIELÉGÍTŐ ÉDESVÍZZEL, hogy saját termelésű stratégiai élelmiszerekkel ( búza, kukorica, rizs,szója, hús ) el tudja látni az iszlám országokban lévő lakosságot.( Csak Magyarország éves friss édesvíz hozama – eső + folyók – nagyobb, mint Egyiptom, Szíria, Irak, Észak – Afrika és az Arab félsziget összes friss édesvíz hozama. )


Arról sem szabad elfeledkezni, hogy a Nílus, a Tigris és az Eufrátesz folyókon létesített duzzasztóművek miatt a hegyekből lejövő sok szerves trágya már 50 éve a Nasszer, az Asszad és a Mosul tóba kerül és ott rohad el. Ezért e folyóvölgyek mezőgazdasági talajai rohamosan elsivatagosodnak és élelmiszer termelésre alkalmatlanná válnak. Így Egyiptom, Szíria és Irak élelmiszer termelése meg fog szűnni !
Az iszlám országok lakosságának kb. a fele – évtizedek óta – olyan stratégiai élelmiszert ( búza, kukorica, rizs, árpa, szója, hús , az egyedüli fehérjeforrások ) fogyaszt, amit Magyarországon, Romániában, Ukrajnában, az USA – ban, Ausztráliában és Kanadában termeltek meg ( mert csak ezeknek az országoknak van annyi termőföldje és édesvíz- készlete, hogy több stratégiai élelmet tudnak megtermelni, mint a lakosságuk fogyasztása).Ezeknek az élelmiszereknek köszönhetően az elmúlt 60 évben az iszlám országok lakossága a HATSZOROSÁRA NŐTT ! ( 170 millióról 1000 millióra).
Ezzel párhuzamosan – az elmúlt 70 évben – Európában abortusszal meggyilkoltak kb. 350 millió európai gyereket ( Magyarországon 5 milliót) és fogamzásgátló mérgekkel ennél többet. Az USA – ban kb. 200 millió gyereket gyilkoltak meg abortusszal és ennél jóval többet fogamzásgátló mérgekkel.
Tehát az iszlám országok lakossága a meggyilkolt európai és USA. gyerekek rovására szaporodott !
De ma már ott tartunk, hogy már nincs több stratégiai élelem, amivel a Föld évi 70 milliós szaporulatát( ennek jelentős része az iszlám országok szaporulata) etetni lehetne !
Tehát az iszlám országok kényszerhelyzetben vannak ! Ami most történik, az lényegileg arról szól, hogy az iszlám országok meg akarják szerezni a jelzett országok termőföldjeit és édesvízkészleteit ( ez Ukrajna esetében már sikerült nekik ), amely biztosítaná nekik a fennmaradást . Természetesen ez az elfoglalt országok lakosságának a kiirtását jelenti !
Tehát az iszlám országok HÁBORÚT viselnek Európa országaival szemben, amit a fenti országokba beépített ügynökeik – hívjuk őket terrorista soros csicska csürhének ( az Európa Bizottság. tagjai, az Európa Parlament tagjainak egy része, az Emberi Jogok Európai Bírósága tagjai, a Helsinki Bizottság tagjai, merkelina de frász, libero micron, álcivíl szervezetek, soros, stb. ) – hathatós támogatásával folytatnak.
A HÁBORÚ TÉTJE AZ, HOGY AZ EURÓPAI ORSZÁGOK LAKOSSÁGA MARAD – E ÉLETBEN, VAGY AZ ISZLÁMOKÉ !
A beépített ügynökök feladata az, hogy erről az egyszerű igazságról minden módon eltereljék az európai emberek figyelmét és védekezésre képtelenné tegyék őket !
Hogy háború van, az a Röszkei csata pillanatától – amikor felfegyverzett illegális iszlám migránsok áttörték a határkerítést és megtámadták a határt őrző fegyvereseket – egyértelmű !
És azóta is folyamatosan támadják a magyar határt ! 2016 – ban kb. 50 ezer illegális iszlám migráns tőrt át rajta !
Nekünk magyaroknak hihetetlenül rossz tapasztalataink vannak az illegális iszlám migránsokkal kapcsolatban !
Sosem szabad elfelednünk, hogy az iszlám terroristák 1526 és 1718 ( Mohács és Temesvár felszabadítása ) között a Kárpát medence magyar lakosságának a 75% – át kiirtották.
És sose feledjük, hogy Mohácsnál az Európa országai által cserbenhagyott magyar hadsereg szenvedett vereséget – a Pápával ( a római katolikus egyházfő), a francia királlyal, Velencével és Genovával titkos szövetségben lévő és azok hathatós támogatását élvező – egyesített iszlám hadseregtől, melynek soraiban jelentős számú görög, szerb, albán,bolgár, román, bosnyák, macedon, stb. ( a ruméliai hadtest) ember harcolt.
És azt se feledjük, hogy az egyesitett iszlám hadsereg győzelmében döntő szerepe volt a francia, a velencei, a genovai és az Egyházi állam arzenáljaiban legyártott és az iszlám hadseregnek eladott modern tűzfegyvereknek ( muskéták , gyalogsági ágyuk), amikkel addig az iszlám hadsereg nem rendelkezett !
(Lényegileg ez volt Európában az első döntő csata, amit a tűzfegyverek döntöttek el, a páncélozott lovassággal szemben )

A történelem – most 500 évvel később ismétli önmagát. Magyarország ma ismét egyedül vívja élethalál harcát az iszlám hódítókkal. És ezt a Magyarországot – az Iszlám Unió által pénzelt – titkos szövetségesei (az EP-képviselők,az EB-biztosai, Emberi Jogok Európai Bírósága bírái, merkelina de frász, libero micron, soros, Helsinki Bizottság, álcivil szervezetek, a Pápa, stb. ) belülről folyamatosan gyengíteni akarják !

 

WordPress Plugin Share Bookmark Email

Leave a Reply

Name and Email Address are required fields. Your email will not be published or shared with third parties.

Rovatok

Archívum

Ott vagyunk a Facebookon

Címkék

Legutóbbi vélemények

Legutóbbi hozzászólások

Dr. Szabadi Béla blogja

Látogatottság

  • Megtekintett oldalak : 832215
  • Egyedi látogatók : 95778
  • Megtekintett oldalak 24 órája : 106
  • Egyedi látogatók 24 órája : 22

Reális Zöldek Klub

Naptár

2017. október
h k s c p s v
« jún   nov »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Népszerű bejegyzések

Reális zöld cikkek

Reális Zöld Klub

MetaFireStats icon Powered by FireStats Top