Lovas István Lelet

E blog olvasója küldte el az alábbi  levelet.

Kértem, hogy név nélkül nyilvánosságra hozhassam.

Hozzájárult.

Köszönet érte.

 

Igen nehéz szavakba önteni az itteni helyzetet! Önök el sem tudják képzelni milyen világ uralkodik itt! Egész egyszerûen tragikus, döbbenetes!

Malmö lakossága kb.350.000 fô. Ebbôl közel 50% vagy talán már több is a világ minden tájáról való jött-ment!

Rengeteg néger,afgán,pakisztáni,török,arab,stb. Ez jellemzô Svédország egészére,kisebb-nagyobb eltéréssel.

Èn ha kilépek otthonunk kapuján,akkor már abban a pillanatban nem látok mást, csak ezeket az embereket (akár “hálóingben” is) fejkendôs,hosszúruhás vagy esetleg teljes burkás nôket. (többnyire)

Kosz, piszok, szemét eldobálva mindenfelé, a svéd parkfenntartó és utcákat tisztántartó munkások véget nem érô munkája ellenére.Mintha nem is Svédországban lennénk,,hanem Bagdadban, Kabulban vagy valamilyen afrikai városban! Mindehol ôket látni! A busz (ritkán használom)  az üzletek.orvosi rendelôk, kórházak,kávézok,éttermek, minden tele van velük! Az iskolák nagy részében csupán csak ezekbôl álló osztályok mûködnek, szinte csak néhány “vendégként” ott levô svéd vagy egyéb fehér gyerekkel!. Az iskolaévet nyitó, a karácsonyi szünet kezdetét jelentô félévet záró és az iskolaévet záró Istentiszteletek, amik még az én gyerekeim idejében még voltak, ma már rég nem léteznek!

A körülöttünk levô emeletes házakban (lakótelep) és a belváros nagy részében is csupán  csak ezek laknak egy-két kivétellel,sôt most már a villanegyedekbe is kezdenek behúzodni! A svédeknek és az évtizedek óta itt lakó európaiak gyerekeinek 10-15 évet kell várniuk egy lakássorban, hogy bérlakáshoz jussanak,ezek azonnal kapnak lakásokat.

A lopások, a nemierôszak az egekbe szállt. Nincs olyan hét, hogy ne legyen fegyveres (géppuska,pisztoly,kés,gránát)  vagy egyéb módszeres gyilkosság, akár több is a város különbözô pontján! Az utcákon felgyújtott autók tömegérôl nem is beszélve. Na és természetesen ott vannak a “gettók” ahová még a rendôrök sem mernek bemenni,vagy csak félve!

A legtragikusabb azonban az,hogy a hivatalos Svédország elhallgatja,letagadja,kicsvarja,hazugságokkal elfedi és tömi a népet az aktuális médiákon keresztül! A sok évtizedes szocialista uralom kitûnöen mûködik, az agymosás tökéletes!

Dúl a véleményterror!

Több évtizede élek ebben az országban. Amikor idejöttem,bár akkor még teljesen más arculata volt ennek az országnak, de már akkor megérintette a szele a mai helyzetnek, az elsô év végén megígértem magamnak, hogy engem nem fognak ebben az országban eltemetni.

Sohasem éreztem magam itt jól, sohasem éreztem magam otthon.

Teljesen más gondolkodású,más habitussal rendelkezô és nyugodt lélekkel merem kijelenteni,hogy elég alacsony színvonalú tudással, kúlturáltsággal rendelkezô társadalom (finoman fogalmaztam) – természetesen egzisztáló kivételekkel.

Mintahogy egy azóta otthon élô erdélyi honfitársunk mondta másfél évtizede  “a svédek nem egy önállóan gondolkodó emberek közössége” – amivel teljesen fején találta a szöget! Sajnos ez az igazság és ez vissza tükrözôdik maximálisan a mai Svédországi helyzetben.

Kedves István,remélem nem untattam nagyon, de ez is pont egy olyan aktuális téma,amirôl órákat tudnék beszélni és pont ezek miatt a dolgok miatt szeretném és kell, hogy mi magyarok elkerüljük ezt és ne jussunk a svédek sorsára, mert 15-20 év múlva nem lesz Svédország! Kiírtják saját magukat! Itt életrôl – halálról van szó. Arról,hogy megmarad Magyarország Magyarországnak és hogy mi, meg a gyerekeink és a jôvö nemzedék megmarad-e magyarnak!!

Forrás:  http://lovasistvan.hu/2017/11/29/az-iszonyatos-malmoi-helyzet-egy-ott-elo-honfitarsunk-szemevel/

 

 

 

WordPress Plugin Share Bookmark Email