Bardócz Zsuzsa prof. MTA doktora előadása  https://www.facebook.com/vegso.janos.9/videos/4080834288674111

 

Részlet a videóból szöveggel együtt.

Bardócz Zsuzsa vagyok, vegyész, biokémikus, a táplálkozástudomány nyugalmazott professzora az MTA doktora.

8 évet szolgáltam a géntechnológiai véleményező bizottságban, szakterületem a GMO növények és mikrobák.

A COVID-19 oltással kapcsolatban azt szeretném elmondani,hogy ez nem oltás, hanem csak kísérleti engedéllyel rendelkező vészhelyzetben felhasználható génterápiás eljárás.

Ez nem oltás.

Mindenkit kérek, hogy a génterápiát melynek célját mindjárt ismertetem, ne hívja oltásnak.

Az oltás olyan elgyengített mikrobát tartalmaz, amely megtanítja az immunrendszerünket a védekezésre.

A Sinopharm kínai vakcina kivételével amely valóban oltás, minden COVID-19 oltásnak nevezett kezelés olyan génterápiás eljárás amely azt a szintetikus RNS-t tartalmazza

amely a SARS-CoV-2 vírus tüskefehérje előállításához szükséges.

A tüskefehérje a vírusnak az a része amely a sejtekhez való kapcsolódást segíti.

A tüskefehérje okozza a tüneteket és a betegséget,egy olyan lektin amely lehetővé teszi, hogy a vírus genetikai anyagát a sejtekbe juttassa.

A vírus receptorok megtalálhatók az agyban, tüdőben, bélben, májban, vesében, szívben, az erek falában, a spermában, a méhlepényen.

Azzal nyugtatnak minket, hogy az mRNS nagyon gyorsan elbomlik, így az oltás hatása néhány nap alatt megszűnik,

de az injekcióban a biofegyverként kifejlesztett GMO koronavírus szintetikus tüskefehérjéje van, amit a laboratóriumban úgy alakítottak ki, hogy ne bomolhasson le és a sejtjeink védekezőrendszerei ne tudják felismerni.

A lipid nanorészecskék azért veszik körül az mRNS anyagát, hogy az minden egyes sejtünkbe bejuthasson és azokat átalakíthassa biofegyver gyárrá tulajdonképpen.

Arra a kérdésre, hogy mennyi ideig dolgozik bennünk az mRNS, senki nem tud válaszolni. Az bizonyított, hogy az oltás helyén még fél év múlva is kimutatható a tüskefehérje genetikai anyaga.

Nincs semmi adat arra, hogy hosszú távon milyen hatással lesznek ezen a fehérjék az egészségünkre, ugyanis hivatalosan is a világon a legnagyobb génterápiás emberkísérlet, amely csak 2022 végére ér csak véget.

Mindenkit felszólítok, hogy ezt a génterápiás eljárást ne nevezze oltásnak,mert ennek célja a népesség kontroll, az emberek elpusztítása.

A rövidtávú hatásokat már érzékeljük,a hosszútávú hatásokról csak találgatni lehet, ezek között sokféle betegség fog megjelenni, ahogy az az USA és a UK mellékhatás bejelentő oldalaiból bár látható.

Ezek között idegrendszeri betegségeket, agyvérzés, szivacsos agyvelőgyulladást vagy kergemarhakórt, infarktust, vérzéseket, férfi és női sterilitást, vese és májproblémákat is találunk.

Adja Isten, hogy az emberiség elleni háborút ne a sátán nyerje, de azért nekünk is tennünk kell.

Ne meneteljünk vakon, birka módra a vágóhídra.

WordPress Plugin Share Bookmark Email