Politikai lejáratás ellenem, a helyi televízióban!

Nincsenek véletlenek!

Szeptember 3-án, nem mindennapi, rangos, nemes, tiszteletreméltó történelmi esemény volt, a Kerekegyházi Római Katolikus Templomban. A Dél-alföldi 56-os Vitézi Rend kerekegyházi körzetének zászlószentelése.

Az eseményről felvétel készült és ezt több alkalommal bejátszották a helyi televízióban, innen szembesültem a pellengérezésemről.

Mélységes sajnálattal és szomorúsággal tölt el, az esemény befeketítése, személyem megalázása.

Az eseményen feltűnt, hogy sokat van irányomba az oldalkamera. Akkor fel sem fogtam, hogy vadásznak rám. Igen, olyan mozdulatomra vadásztak, mellyel le tudnak járatni a helyi televízión keresztül. Nincs olyan ember, aki 60 percen keresztül, kővé meredve mozdulatlanul ülne a padban, és ne lehetne találni olyan mozdulatát, amely negatív hatással ne befolyásolná az embereket, a televíziónézőket.

Minden egyes negatív beállítottságú bejátszásnak, politikai üzenete van.

A legdurvább bejátszás a székely himnusz alatt történt, ekkor döbbentem rá és egyből tudtam, hogy politikai lejáratás, politikai támadás áldozata lettem.

Egyértelmű, hogy politikai lejáratás történt ellenem, amire nincs mentség, a lejáratásommal szemben, semmilyen ellenérvet nem tudok elfogadni.

Miért járatjuk le saját rendezvényeinken, saját embereinket? Beliczai Tamarát és Braunitzer Csabát, a háttérben alattomos módon beszervezték?

Ilyen bejátszásokat politikai pártok alkalmaznak egymással szemben.

Tamara és Csaba, nem tudják letagadni, a negatív benyomást keltő bejátszások megdönthetetlen tények, nem lehetnek véletlenek, mert ezek a 3-4 másodperces bejátszások közeli kiemelt képek és úgy vannak bevágva.

Ki kell mondanunk az igazságot, meg kell neveznünk a felelősöket, e politikai lejáratással, Tamaráék maguk dokumentálták, hogy az ellenzék malmára hajtják a vizet!

Ezek a néhány másodperces bejátszások, fegyelmezetlenségre, érdektelenségre utalnak, illetve tanúskodnak. Tamara és Csaba, a politikai üzenetekkel bíró bejátszásokat, nem maguktól találták ki, minden bizonnyal, egy mestervizsgázott B egyén áll a háttérben.

Tisztelt Tamara és Csaba! Kinek az elvárásait teljesítettétek, mert hivatalosan, ilyen megbízást senki nem adhatott ki? Miért volt erre szükség?

Azok, akik arra koncentráltak, hogy hogyan tudnak lejáratni a római katolikus templomunkban a zászló szentelésén, arra nem gondoltak, hogy valójában ők is történelmet írtak. Mert a tények magukért beszélnek: A megalázás is tény, és az is tény, hogy a lejáratást olyan ember ellen követték el, aki dokumentumokkal bizonyítja, hogy néhány évtizeddel ezelőtt, nem lehetett kommunistázni. Ki mondott, vagy ki nem mondott, koholt kommunistázásért, kemény megtorlás járt. Ez volt, a demokrácia. Most is demokráciáról beszélünk, B egyéneink most sem tűrik, ha valaki mer kutatni a kommunisták büdös dolgai után. Sajnos egyes emberek most is megvehetők, a háttérben, a vezetés bizalmával visszaélve, annak tudta nélkül, gyalázatos aknamunkával megpróbálnak lejáratni a helyi televízióban. Döbbenetes, a cél érdekében mennyire elvakultan, mindenáron élni a megtorlás eszközeivel, azzal szemben, aki kimeri mondani az igazságot, hogy mit hagyott maga után a kommunizmus. Néhány évtizeddel ezelőtt a demokráciát másként értelmezték, ha valaki kommunistázott, hűvösre tették.

B egyénünk nem tud bele törődni abba, hogy nem tud bosszút állni rajtam, nincs más választása, mint megvezetett, megtévesztett emberek közreműködésével, a helyi televízióban, ócska, átlátható lejáratáshoz folyamodik. 

Immáron 2011-ben is dokumentummal (DVD-vel) bizonyítom, hogy aki meri kutatni 56-ot, aki ki mer állni a kommunizmus üldözöttjeiért, az megérett a megaláztatásra.

A politikai támadásokat nem csak személyem iránti támadásnak érzem, hanem mindazon őseink iránti támadásnak is, akik igazáért dolgozom, akik szabadságvágyukat ki sem nyilváníthatták, mert a kommunista diktatúra áldozataivá váltak.

Már 2006-ban családomat több politikai támadás érte, többek számára világossá tettem, és most 2011-ben is ezt teszem, a cél szentesít, nem hátrálok meg.

Egyesek odáig süllyedtek, már a helyi televíziót is becserkészték, hogy lejáratásomnak nagyobb hangsúlyt adjanak. Soha nem fogom megtagadni önmagam! A kommunizmus áldozatainak és politikai elítéltjeinknek igazáért, az utolsó leheletemig harcolok. Lejáratásommal, politikai támadásokkal, történelmünket, 56. szellemét, 56. tisztaságát, őseink áldozatvállalását, szabadságvágyukat, demokráciába vetett hitüket, akarják egyesek sárba tiporni.

Az élet, az őseink iránti elkötelezettség, a nehéz és sokszor fájdalmas küzdelem, elég edzetté tett ahhoz, hogy ilyen minősíthetetlen politikai támadástól meghátráljak.

Nem ismeretlen fogalom számomra és mások számára sem, az 56-hoz kapcsolódó emlékezés rendezvényeinek akadályoztatása, megzavarása!

 

Elgondolkodtató:

Tamara és Csaba, miért pont a templomunkat használta fel, a politikai lejáratásomhoz?

Miért pont a Dél-alföldi 56-os Vitézi Rend kerekegyházi körzetének zászló szentelésén?

És miért kellett, e rangos történelmi eseményt, eszközökben nem válogatva, lejáratásommal befeketíteni.

Én is tagja vagyok e szervezetnek, nem helyben, hanem más településen, és tudom, hogy a még élő 56-osok közül, ha valaki politikai szerepre vállalkozik, azt a B egyének hova kívánják.

Több helyi rendezvényemet próbálták eddig is akadályozni, lesilányítani.

Dokumentumokkal bizonyítom, B egyéneink, 1948-ban, a koncepciós per kapcsán is beültek a templomunkba, a szentmisére, innen írták jelentéseiket, amit borzalmas és könyörtelen megtorlás követett.

   

Nincsenek véletlenek!

Ezt a Jó Isten is így akarta!

 

Köszönöm a Jó Istennek, hogy eddigi fáradozásom nem volt hiábavaló! Döbbenetes dolgokat tártam fel, egyszerű emberként dolgozhattam történelmi személyiségeink igazáért. Hálás vagyok a sorsnak, hogy papok igazáért is dolgozhattam, akik soha nem beszélhettek az ellenük irányuló terrorról, és soha nem mondhatták ki az igazságot, a meghurcoltatásokban átélt szenvedéseikről.

A Jó Isten akarta úgy, hogy az igazság, a templomunkban derüljön ki, mert a személyem lejáratása mellett, ezek az emberek, az egyházra is árnyékot vetettek. Sokat vívódtam magamban arról, hogy szándékos, tudatos lejáratásomról beszéljek-e. Mivel a helyszín abszolút méltatlan politikai lejáratásra, ezért szent kötelességemnek tartottam, hogy beszéljek a történtekről. Hogyan és milyen lelkiismerettel lépik át templomunk küszöbét azok az emberek, akik személyem lejáratásában részt vettek, akik ezért felelősséggel tartoznak?

 

Tisztelt Tamara és Csaba!

Miért volt fontos számotokra, hogy úgy archiváljatok egy tiszteletreméltó történelmi eseményt, hogy rólam (hamis) képet alkotva, kipellengérezve, megalázva, adjatok át egy dokumentumot az utókornak, a jövő nemzedékének?

Egy jól bevált hamis eszme begyakorolt módszere, aki kutat a kommunizmus büdös dolgai után, annak ez a köszönet.

Hogyan fordulhat elő, hogy akár személyes bosszúból, akár politikai indíttatásból, vagy politikai megrendelésre, bárkit szabadon le lehet járatni a helyi televízióban?


Tisztelt Tamara és Csaba! Ugye nem haragszotok, hogy beszélek az ügy hátteréről, nem tudom elhinni, hogy bárki is kényszerített volna e feladatra. Én sem haragszom, hogy egy tiszteletreméltó történelmi eseményt beárnyékolta a lejáratásom és engem sem kényszeríthet senki arra, hogy hallgassak.

Én nyugdíjasként a nyugdíjamból fedezem a kutatás költségeit, időt, fáradtságot, nem kímélve, míg Ti, előfizetők pénzén gyűjtitek ellenem azokat a bizonyítékokat, (megalázó bejátszásokat), amellyel le tudtok járatni a helyi televízióban.

Hól élünk, hogy az ilyen szennyes munkának, nincsen semmilyen következménye?

A lejáratásomra előre megírták a forgatókönyvet, egyértelműen több tekintetben tényszerűnek látszik, több példával alá lehet támasztani.

B egyéneink képtelenek elviselni, ha vaki 56-ról beszél, így van ez kicsiben is, és nagyban is, csak erről nem beszél a média, nem úgy, mint a 2006-os, véres tömegoszlatásról.

A helyi televízió (önhibáján kívül), a város tudtára adta, hogyan viselkedtem, a Dél-alföldi 56-os Vitézi Rend zászlószentelésén, a római katolikus templomban.

Demokráciában úgy gondolom, én is elmondhatom, hogy hogyan lehet politikai lejáratást folytatni gyakorlatilag bárki ellen, úgy, hogy az emberek észre sem veszik, semmit sem sejtenek az egészből.

Demokráciában illik meghallgatni a másik felet is!

 

Tamara és Csaba, a háttérben meghúzódó jó szándékú, rosszakarómmal közösen, személyem tudatos és szándékos lejáratásával, befeketítették a Dél-alföldi 56-os Vitézi Rend zászlószentelését, ami a helyi televízión keresztül, teljes nyilvánosságot kapott!

Mint sértettek, követeljük, hogy a teljes nyilvánosság előtt kapjunk mi is véleménynyilvánítási lehetőséget, erről a szennyes munkáról! 

A még élő 56-osok közül, többen részt vettek e rendezvényen, súlyos börtönbüntetéssel, sok-sok szenvedéssel, a hátuk mögött.

Mélységesen elítélik, és fel vannak háborodva, a történteken.

A Dél-alföldi 56-os Vitézi Rend tanácsadó hadnagya, műsor időpontot kér a helyi televíziótól, hogy a szervezet ünnepségén, hogyan fordulhatott elő, a megalázó, méltatlan és kegyeletsértő cselekmény!


Tisztelt Kerekegyházi Kábelkommunikációs KFT!

Nem vagyok politikus, magánemberként szakítok némi időt múltunk kutatására, így a személyiségi jogaim megsértése miatt, követelem, hogy a felvételből vágják ki, a személyemet sértő, lekicsinyítő, lejárató, ominózus bejátszásokat!

Megtiltom, a rendezvényről készült felvétel további műsorra tűzését, a DVD árusítását, mindaddig, még a kérésemnek, eleget nem tesznek!

Várom és kérem, a Tisztelt Szolgáltató válaszát!

Nyíltan kimondom, amit kimondok, például azt is, hogy több párttitkárunknak véres a keze. Ezzel és ilyen kijelentésekkel, bizonyára sok borsot törtem egyes emberek orra alá.

(Sajnos, hogy a diktatúrában ilyen esetek, következmények nélkül megtörténhettek). 

A kommunizmus áldozatainak felelősei köztünk éltek, köztünk élnek!

Világos, hogy kiknek áll érdekében, a kommunizmus bűneinek az elhallgattatása, személyem lejáratása!

Akik felelősséggel tartoznak az elkövetett bűnökért, azok akarják, hogy meghátráljak.

Tisztelt Beliczai Tamara és Braunitzer Csaba! Az ember igazságérzete dolgozik és nem hagy békén. Mert a politikai lejáratást nem csak magaménak érzem, hanem a kommunizmus szenvedő alanyai iránti támadásnak is, akik igazáért dolgozom. Ezt nem lehet szó nélkül tűrni, ezt nem lehet elhallgatni! Fel kell, hogy hívjam az emberek, a tisztelt helyi televízió nézők figyelmét, minősíthetetlen, rátok nézve is méltatlan tevékenységetekre, és arra, hogy hozzám hasonlóan, (személyes bosszúból, vagy politikai megrendelésre), gyakorlatilag bárkit, szabadon és büntetlenül pellengérezhettek, a helyi televízióban!

Sajnos még nagyon sokáig kell, B egyénünk aknamunkájától szenvednünk!

A megbékélés, a bocsánatkérés helyett, mindent megtesz azért, hogy azon őseink iránti tiszteletadást, akik 56-ért, akik 56-ban vagy azt követően, a legdrágábbat, az életüket áldozták 56. eszméjéért, ezen emlékezések, méltóságteljes emlékezéseit megzavarja!

B egyénünk van annyira dörzsölt, arcát elhallgatva, nem saját bőrét viszi a vásárra, hanem másokat szervez be, a szennyes munkára!

B egyénünk olyan történelmet ír, melyre, rajta kívül nem lenne büszke senki sem!

A kommunizmus áldozatai utáni kutatás, sok sebet ejtett rajtam, az elmúlt években. Pont ezek a sebek azok, amelyek még nagyobb elszántságra, tenni akarásra ösztönöznek, mert honfitársaimat nem csak fájdalmas és keserves szenvedésre kényszerítették, hanem sok esetben, életüket is elvették.


Levelem, a teljes felháborodásom és tiltakozásom jeléül!

Szalai József, a Dél-alföldi 56-os Vitézi Rend tagja.

WordPress Plugin Share Bookmark Email