SZILÁNKOK   CLXXXIII.

-TÉVUTAS  POLITIZÁLÁS.

George Orwell:  „A legjobban az taszít a balosokban, különösen az értelmiségiekben, hogy teljesen figyelmen kívül hagyják miként működnek a dolgok valójában.”

Valóban nehéz logikát és koherenciát találni az európai és a hazai ballib migráns  ügyben tanúsított , a „korlátlan” befogadást és a kvótákat  támogató magatartásában.

Ha igaz lenne a német kormány álláspontja, miszerint  az olcsó munkaerő utánpótlása miatt van szükség a tömeges befogadásra,  a szakszervezeteknek és a szociáldemokratáknak teli torokkal tiltakozni kellene a bérek befagyasztására, a bérkövetelések letörésére irányuló szándék miatt, hiszen  a német alkalmazottak reálkeresete  már így is évtizedek óta stagnál és a tömegesen megjelenő, olcsó munkaerő sokkal inkább a bérek lenyomását, mint az emelkedését involválja.

Ráadásul  a beözönlők  nemigen akarnak dolgozni és eltartásuk többlet terhet jelent  a szociális kasszáknak is, így kevesebb jut belőle az igazi németeknek …

A szociáldemokraták  tehát fordítva ülnek a lovon, a hátországuk érdeke ellen politizálnak, sokkal célszerűbb lenne  a dél-európai munkanélküliek behívását szorgalmazniuk, akiknek  a magasabb bérigénye viszont a tőke számára kedvezőtlenebb.

Kurz und gut: a szocik a tőke érdekét szolgálják, de szocilistának/szocdemnek hívják magukat.

A magyar ballib  2004-ben a kettős állampolgárság  megadása ellen kampányolt , mondván, hogy a beözönlő  húszmillió „román”  veszélyezteti a munkahelyeket és a nyugdíjakat, most pedig  befogadás párti. A külhoni magyarokból nem kért, de a muszlimoknak kaput nyitna  és ezen az ellentmondáson arcpirulás nélkül túlteszik magukat.

Az Orbán kormányt  antidemokratikus/diktatórikus  politizálással vádolják, miközben a legalapvetőbb demokratikus jog, a szavazás bojkottjára szólítanak  fel… Ez teljes nonszensz . Ráadásul a  ballib elit úgy  bevándorlás és kvóta barát, hogy   ennek a saját szavazótáborában sincs többségi támogatottsága.. Akkor kinek az érdekében politizál?

Ki érti ezt?  Szerintem ők sem…. Ez önsorsrontó, párt elsüllyesztő  politika.

„Csak így tovább, fiúk! Előre, a teljes megsemmisülés felé!”

 

-MOLEKULA  VADÁSZAT.

Richard Gasquet  TOP 20-as francia teniszező a vérében talált kokain miatt azzal védekezett, hogy egy miami bárban egy kokain fogyasztó nővel csókolódzott. A WADA elhitte neki és megúszta. Manapság már nagyon kell vigyázni: ha megfogsz egy kokainos kilincset és utána megpiszkálod az orrod, két hét múlva kimutatják a pisidben a kokót…

Ez mát igazi molekula vadászat, csakhogy mindig vannak új molekulák, amiket  még nem keres a WADA.

Maria Sarapovát viszont eltiltották, mert orvosi javaslatra a doppinglistára kerülése után is tovább szedte a meldonium tartalmú szívgyógyszerét.

A rioi olimpiáról –a kollektív bűnösség elve alapján – kitiltották az egész orosz atlétikai csapatot, mert az orosz doppinglabor ostoba módon csalt és egy sértett atléta beköpte, lebuktatta  őket. Nem volt kegyelem, azok sem indulhattak, akik a külföldi laborvizsgálatokon megfeleltek. Az oroszokon rajta ragadt a stigma. Különben meg nem jó manapság a sportban orosznak lenni…

Az amcsik tiszták…

Igaz, hogy a sokszoros  olimpiai bajnoknőik rendre lebuknak. A szöuli győztes  Florence Griffith Joyner 39 évesen halt bele a doppingba, de1988 óta, holtában is ,   két olyan szédületes világcsúcsot tart  (100m: 10,49,  200m 21,34), amit  28 év óta még csak megközelíteni sem tudnak. Még a  sidney-i  3x-os győztes Marion Jones  sem, akinek megszégyenülten kellett visszaadnia  az aranyérmeit, mert  az irigyei utóbb  őt is lebuktatták.

A hétszeres  Tour de France –győztes Lance Amstrongtól hét évvel az utolsó győzelme után vették el a bajnoki címeit.

De az amcsik tiszták… Az ő laborjuk  sem mutat  ki semmit.

A valóságban szinte mindenki doppingol, az amcsik   csak lépéselőnyben vannak, mert ott egy szinttel magasabban és magánvállalkozásban űzik a doppingolást. A kiszivárgott hírek szerint  a doppingpápák 100-150 000 USD befektetéssel garantálják a kiugró eredményt.

De tiszták…. Legalábbis egyelőre.

Mert a WADA 8 évig őrzi a vér és pisi mintákat és ha ez idő alatti újravizsgálatoknál  a finomabb módszerekkel rábukkannak valami korábban még nem keresett tiltott szerre, akkor ugrott az eredmény.

Ez komikus helyzetek sorát teremti:  a 2012-es londoni olimpián a súlyemelő lengyel Tomasz Zielinski a 9.-ik helyen végzett, de 2016-ra már a harmadik helyre rukkolt előre, mert  az  évek során  az előtte végzettek közül hatnak lett pozitív az utólagos tesztje. Tomasz már örült az ölébe hullott bronzéremnek, amikor a 2016-os  riói olimpiáról őt is hazazavarták. Ott és akkor derült ki, hogy 2012-ben ő sem volt tiszta…

Úgy áll a helyzet, hogy  a NOB  már csak letétbe adja az érmeket,   végleges eredményt  majd a WADA hirdet, nyolc évvel később.

A helyzet a nagy francia vörösborokra hasonlít: hat évig csak nézegetni lehet őket, meginni tilos…

 

-ANTITÉZIS.

Miután a 30 legnagyobb német nagyvállalat vezetői kőkeményen szembesítették Merkelt a migránsok használhatatlanságával  és   elszenvedte az ötödik nagy választási vereségét,  Merkel már bánja, legszívesebben  visszacsinálná a történteket és nem mondja többé a „Wir schaffen das!”-t.

Megérdemelte a megszégyenülést, de még mindig nem csinál teljes hátraarcot, mert az óceánon túli megbízói nem engedik.

A helyzet  komolyságát mutatja, hogy  még a stabil,  rendíthetetlen  állóvizet jelentő  porosz  Mecklenburg-Vorpommernt is kibillentette a tespedtségből, már  ott is leszavazták a Merkelt, így Bismarck  kancellár rájuk vonatkozó,  örökérvényű  bonmotja  is felfüggesztődött:  „Ha eljön a világvége, Mecklenburgba kell menni, mert tudva lévő, hogy ott minden ötven évvel később történik, mint bárhol a világon!”

Merkel, a  migráns politikájával,  megcáfolta Bismarckot, életet lehelt a szűkebb hazájába.

Csak éppen a pártja múlik ki. S ha így halad, az országa is…

 

-HMMM.

Nézem a Lesbos szigetén gyújtogató,  Európa ellen szent háborút  hirdető  migránsok arcát.

Az arc, a tekintet árulkodik  a személyiségről. Könnyen dühbe hozható,  felhergelhető, manipulálható, bocsánat!, de primitív  ösztönlények.

Ezekből, még utcaseprők sem lesznek. Soha.

Az ellen az Európa ellen  hirdetnek helyi dzsihadot, akinek a befogadására, pénzére számítanak… akinek már a földjén vannak, akinek már az ételét eszik.

Frau Merkel! Hogyan lesz ezekből jogkövető német állampolgár?

 

-A KÉTSZER    82 %

A felmérések szerint a németek 82 %-a változást szeretne  Angela Merkel migrációs politikájában.

Az oroszokat sújtó uniós embargó harmadik évében Putyin pártja kényelmes  2/3-ot szerzett a dumában és az elnök  személyes népszerűségi indexe 82 %.

Most akkor  ki szolgálja jobban a saját népét?

Merkel vagy Putyin?

Miért gondolták a nyugati stratégák, hogy embargóval meg lehet törni az oroszokat?

 

-DÉJA VU.

Amikor Gomulka pártfőtitkár 1970-ben a lengyel kommunista párt  politikai bizottságának az ülésén kiadta a gdanski hajógyári munkások sztrájkjának/tüntetésének erőszakos letörésére irányuló tűzparancsot, a döntést azzal indokolta, hogy „A munkásosztály érdekeit minden körülmények között, még a munkásosztállyal szemben is megvédjük!” (Az eredmény 44 halott, 1164 sebesült.)

Ez a „Mi jobban tudjuk, hogy mi kell nektek, mint ti magatok!” szemlélet köszön vissza  az UNIÓ makacs migráns politikájában.

Megjegyzem Gomulkáék  aztán megbuktak…

 

-AZ OSZTRÁK  ELNÖKVÁLASZTÁSI  BOHÓZAT.

Közismert, hogy az osztrák alkotmány bíróság  „technikai szabálytalanságoknak” nevezett csalás miatt  megsemmisítette az elnökválasztási eredményt.  Nem tehetett mást, mert  a ballib/zöld  jelölt hajszálnyi győzelmét a levélszavazatok manipulálásával és 150%-os részvételi arányú körzetekkel mesterkedték ki.

Míg nálunk csak a külföldön élők vagy dolgozók szavazhatnak levélben, addig Ausztriában bárki. Így állt elő az  faramuci helyzet, hogy a ca. 6.8 milliós szavazásra jogosultból ca. 4 millió adta le a szavazatát, de ebből 885 437 volt a levélszavazat. Ami  több, mint  20% !!!

Ez abnormálisan magas, nyilvánvaló, hogy nemcsak kényelmi szempontok vezethették a bevezetését, a jelek legalábbis ezt igazolják.

Az osztrákoknál 2007-ben bevezetett l levélszavazás intézményében ugyanis  óriási  csalási potenciál van. A nyüzsgő pártaktivisták „segítség nyújtás” címén  olyanoktól i elkérik a kitöltetlen borítékot, akiknek esze ágában sincs szavazniuk….

Az október elejére kitűzött  újabb választás a levélszavazatok  borítékjának  „rossz ragasztása” miatt hiúsult meg, ami köznyelvre lefordítva azt jelenti, hogy ügyes kezek kicserélhették volna a nemkívánatos szavazatokat….

A december elejére kitűzött  negyedik kísérlet előtt újabb baljós jelek mutatkoznak, egyes megbízható kormánypárti szavazók  két szavazat leadására szolgáló dupla borítékot kaptak….

 

Ez így, sorozatban,  aligha lehet véletlen.

Machiavelli óta tudjuk, hogy „A cél szentesíti az eszközt!”,   márpedig a 70 éve kormányzó nagykoalíció mindenáron meg akarja akadályozni a szabadságpárti jelölt győzelmét, s nem válogat az eszközökben. Ki időt nyer, életet nyer!

Ha az orbáni Magyarországon ennek a simlisségnek csak a töredéke történt volna,  már itt állomásoznának a demokráciát helyreállító  nemzetközi felügyelők.. Az Ausztriával szemben elnéző  német média földbe tiporta volna Orbánt, akit Brüsszel persona non gratanak nyilvánított volna. Teljesen jogosan.

De hát Ausztria mintademokrácia…

Minta arra, hogy az „europer elit” nemtelen eszközökkel hogyan próbálja konzerválni a hatalmát.

Nekik szabad.

 

Kb. 2016.09.30.

M.Gy.

 

 

 

 

WordPress Plugin Share Bookmark Email