Teljesen felesleges ezzel a problémával foglalkozni, mert még nincs elegendő tapasztalat a mRNS oltásokkal kapcsolatban.

 

Emlékeztetlek, arra, hogy prof. Bardócz Zsuzsanna két igen fontos közleményt küldött el nekünk, amelyek alapján a prof. ezekre a következtetésekre jutott:

Ø nem biztos, hogy sikerült pontosan kivonni a vírusból a tüskefehérjét, ezért az a fehérje, amiről mRNS-t állítottak elő reverz transzkriptáz enzim segítségével, nem biztos hogy pontosan az a fehérje, ami ellen antitesteket kellene termeltetni.

Ø Az sem biztos, hogy a vírus RNS-ből a tüskefehérje aminosavsorrendjét kódoló DNS szakaszt sikerült izolálni.

Ø A Pfizer és a Moderna mRNS vakcináinak előállítási módja sok kétséget hagy maga után, még az is lehetséges (még nem bizonyított), hogy ezek a mRNS-ek, vagy azok egy része beépülhet a DNS-ünkbe, ezért az ilyen esetekben a szervezetünk GMO módosítottnak is minősíthető, és nagyon sokáig termelheti azt a fehérje antigént, amely ellen antitesteket akarunk termeltetni. Amennyiben valóban beépül a vírus egy része a DNS-be, az kétélű fegyver lehet, mert citokin viharhoz is vezethet.

Fenti problémák tekintetében egyetértettem Bardócz proffal, és ezért javasoltam mindenkinek a kínai vakcinát, amely talán évszázada kidolgozott, járt és biztonságos módszerrel készül. Én magam is ezt kértem és kaptam. Két  hét múlva kapom a másodikat (ha igaz).

Az, hogy a gyárak által küldött minták és a sorozatgyártásban kiadott készítmények között minőségi különbségek lehetnek, elképzelhető, sőt, valószínűsíthető. Amennyiben ez bebizonyosodik,  a cégek nagyot buknak ezen a kis svindlin.

Nem értem, hogy ezek a kérdések miért érdekelnek oly sok embert annyira, hogy virológussá és epidemiológussá akarják kiképezni magukat. Úgysem fog sikerülni, és ez a vájkálás csak arra jó, hogy pánikot keltsetek önmagatokban és másokban. Be kell iratkozni egy orvosegyetemre, és annak elvégzése után sokkal nyugodtabban fogtok szembenézni a kockázatokkal és az elkerülhetetlennel.

Ami a COVID oltások ügyét illeti, már nagyon sokszor elmondtam, hogy a puding próbája az evés, „biztosat” csak akkor lehet mondani, ha már legalább egy-két év eltelt, és azután lehet majd valami ténylegeset tudni a kockázatokról, a mellékhatásokról és a hatékonyságról. Addig pedig nyugi, kár kutakodni  a hazugságok, vagy az ellenkezőjük után, mert jelenleg még semmit nem lehet „biztosan” tudni.

Kérlek, hogy most már ne zaklassatok ezekkel a problémákkal, egy év múlva szívesen kiértékelem az időközben napvilágra jutott statisztikákat.

Európai gyógyszerügynökség EMA:

Március 6-ig 30 millió oltásból

114.870 bejelentett eset mellékhatásokról.

Ebből 40.000 komolyabb.

Oltásokkal összefüggésbe hozható halálesetek száma: 1724.

Feltételezhető, hogy sem az esetek, sem a halálesetek nagyobb része nem került bele a statisztikába.

Aktueller offizieller Stand von Impfnebenwirkungen in Europa › Corona Doks (corodok.de)

http://www.adrreports.eu/

A haláleseteket az EMA ügyesen elrejti a statisztikában, nehéz megtalálni őket.

A másik oldalon:

USA államainak immár egy harmadában nincs korlátozás, nincs maszk-kényszer, amely igen jó táptalaja a bakteriális tüdőgyulladást okozó pneumococcusoknak.

https://www.virusinfok.hu/2021/03/11/vege-a-pandemianak/

Izraelben az oltottak közt 40–szer magasabb a mortalitás, mint a nem oltottaknál.

The uncovering of the vaccination data in Israel reveals a frightening picture-הודעות של נקים (nakim.org)

És még 2 idevágó kép. Kék: mortalitás az oltás előtt, narancs. Mortalitás az oltás után. (80 + korosztály)

WordPress Plugin Share Bookmark Email