20091110 A szocialisták pótcselekvések sorozatát követték el az elmúlt nyolc évben! Fidesz teszi hidegre Lányit!

Egyike a szocik melléfogásának a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács létrehozása.

Európában egyedülálló üresjáratba kapcsolt a Magyar Országgyűlés 2008. október 10-én. Létrehozta a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanácsot. A Tanács feladata, hogy a Tanács segítse elő Magyarország fenntarthatóvá tételét, környezeti, gazdasági és társadalmi szempontból egyaránt.

Energia – Klíma, a Magyar Tudományos Akadémiával közösen Vízpolitikai, a Vidék –Agrár és a Jövő Nemzedékek Országgyűlési Biztosának a Hivatalával létrehozott Társadalmi Tudatosság Munkabizottságok végzik a háttérmunkát a Tanács számára.

Az Alkotmány szerint a népakaratot pártok fejezik ki, a pártok választások előtt programjaikban közzé teszik a környezetre, a gazdaságpolitikára vonatkozó programjukat, ha a programjuk sok választónak tetszik, akár kormányozhatnak is. Ha jól kormányoznak négy éven át, újra választja az illető pártot a szavazó. A nép persze a pártok által befolyásolható, van rá példa: Hogy ne kelljen 300 forintot az orvosnak fizetni a FIDESZ javasolta a népnek. A FIDESZ akaratának az érvényesítése céljából a választók több mint hatvan százaléka elment voksolni. Na, már most Csornán Áder János helyére új képviselő választásra alig többen, mint 20 százalékban mentek el. Lehet. hogy a nép rájött a 300 forint fejpénz mégis csak jó megoldás lett volna?

A nép félre vezetésében nemcsak a pártok, hanem a magyar értelmiség is rész vesz.

Az értelmiség népre nézve legveszélyesebb egyike Lányi András, főmozgalmár.

Az a Lányi Andás, aki több károkozásához járult hozzá a hazának, mint a  II. Világháború okozott. Szili Katalinnak kellett volna, hogy legyen annyi józan esze, hogy Lányit a közelébe nem engedi a Tanácsnak, ha már összehozta a Tanácsot luft ballon hámozása céljából

A szocialisták az elmúlt húsz évben félelemmel teli módon és gyáván politizáltak, nem voltak képesek feldolgozni a rendszerváltás előtti időszak sikeres és sikertelen dolgait.

A szocialisták a mai napig meg vannak arról győződve, hogy a nagymarosi vízlépcső sztálinista mű lenne, ha felépült volna.

Jön a FIDESZ és a FIDESZ, ha tetszik neki, ha nem kénytelen lesz a Nagymaros felépítésének neki látni, és Lányit hidegre tenni. (Kos)

WordPress Plugin Share Bookmark Email