Atomerőmű helyett építsünk gázerőművet. Sólyom László köztársasági elnök nem kívánt kezet fogni a Paksi Atomerőmű vezérigazgatójával, feltételezik a reális zöldek.

Gázturbinák telepítésével javasolta kiváltani a paksi villamos energiatermelést a FIDESZ VI. kerületi képviselő jelöltje: Illés Zoltán.

Illés javaslata 2002-ben az parlamenti választások előtt a Magyar Országgyűlés plenáris ülésén hangzott el. Illés hazaárulással felérő javaslatára a kormány, illetve a képviselők közül, senki sem reagált.

Az elmúlt húsz évet a képviselők zöme a Parlamentben a természettudományok ismerete nélkül múlatta el, az alaptudományok ismerete nem zavarta őket javaslataik megtételében. 

Illés ostoba javaslatát a paksi termelés kiváltására a 2002-es választásokat követően felülmúlta Fodor Gábor, Béky Gabriella és ismét maga Illés Zoltán. Még nagyobb baromságot javasoltak, mint Illés egymaga 2002-ben: a paksi atomerőmű termelését 1700 MW teljesítményű szélkerék parkkal javasolták kiváltani.

A fentiek magyarázat arra, hogy húsz után miért élünk rosszabban, mint előtte.

A nukleáris energia békés felhasználásának Sólyom László köztársasági elnök sem híve.

Sólyom László a vízlépcsőket sem szereti. Kedvenc virága a reális zöldek feltételezése szerint a bazsarózsa. A bazsarózsa védelme érdekében az Államfő fellépet, a pécsi emberek védelmében már nem.

2010. március 26-án, az Országház Főrendiházi Termében megrendezett díjátadási ünnepségen a Magyar Innovációs Alapítvány által XVIII. alkalommal meghirdetett pályázat díjainak az átadására került sor.

A forgatókönyv szerint a díjakat Sólyom László köztársasági elnök adta volna át. Sólyom László, köztársasági elnök úr rendkívüli, váratlan elfoglaltsága miatt a résztvevőket levélben köszöntötte,

Titkos szavazás eredményeképpen a zsűri döntése értelmében a 2009. évi MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJBAN a Paksi Atomerőmű Zrt. részesült az általa megvalósított Teljesítménynövelés a Paksi Atomerőmű blokkjain c. innovációért.

A Nagydíjat Pakucs János, a Magyar Innovációs Szövetség tiszteletbeli elnöke, Závodszky Péter, a Magyar Innovációs Alapítvány elnöke és Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter, a zsűri elnöke nyújtotta át Süli Jánosnak, a Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgatójának.
Mivel a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján nem találtuk Sólyom László mai napi programját, a reális zöldek feltételezik, nem állítják Sólyom László nem kívánt kezet fogni Süli Jánossal, ezért nem jelent meg a Felsőházban a díjátadón. (Kos)

WordPress Plugin Share Bookmark Email