,,ABSZOLÚT VESZÉLYES GÉNTERÁPIA

Figyelmeztető szakmai vélemény. Minimum megfontolandó.
Egyesek szerint az mRNS-alapú kezelést genetikai kísérletnek kell minősíteni. A káros mellékhatások száma gyorsan fog növekedni.

Prof. Dr. Dolores Cahill elmagyarázza, mire számíthatnak az emberek az mRNS-vakcinát követően.

Az oltás után 3 mellékhatás-hullámra számíthatunk:

  1. Körülbelül 2,5 %-nak lesz anafilaktikus reakciója az első héten. Ezeknek az embereknek nem szabad második adagot adni! Még akkor is, ha már tervezett a második oltás.
  2. A második dózis után körülbelül 10 %-nál tapasztalható anafilaktikus allergiás reakció. Az igazán súlyos mellékhatások akkor kezdődnek, amikor az oltottak ismét találkoznak az mRNS-sel. Az állatkísérletek során az állatok 20 %-a, 50 %-a vagy akár 100 %-a pusztult el 1 éven belül!
  3. A 75 év feletti emberek 80 %-a életkorlátozó nemkívánatos eseményeket tapasztal, vagy meghal, amikor újra találkoznak az mRNS-sel. A fiatalabb emberek esetében pedig nehéz megjósolni, de valószínűleg a 75 évesnél fiatalabbak fele ugyanezeket a hatásokat fogja tapasztalni, és már nem lesz képes dolgozni.

Miért? Mi történik?

Ez a génterápia – vagy orvosi kezelés – alacsony fokú krónikus autoimmun betegséget állít fel (nem immunitást) a szervezettel szemben, mivel az mRNS egy vírusfehérjét választ ki. Az oltott genetikailag módosított organizmussá teszi magát.

Tehát az immunrendszer célja a vírusok vagy baktériumok kiszorítása, amiket valójában a sejtekben lát el. Az autoimmun betegség gyengén támadja meg a sejteket. Amikor azok újra találkoznak a vírussal, mondjuk februárban vagy márciusban, akkor arra ösztönzik az immunrendszert, hogy az megszabaduljon a vírustól. De ekkor az látja, hogy vírusfehérjék vannak a sejtjeiben és a szerveiben, így az immunrendszer megtámadja saját szerveit és körülbelül egy hét elteltével meg is öli azokat. Ezek a betegek először súlyosan megbetegednek még egy-két hétig, majd a szervek leállása miatt meghalnak.

Miért halnak meg az idősek? Amikor már van egy vagy két alapvető betegsége, az immunrendszernek jelentős energiára van szüksége, hogy felerősítse önmagát, így a beteg nagyon elfárad és kimerül. A természetellenesen megbolygatott feltételek mellett pedig egyszerűen nem képesek az immunrendszert erősíteni. Mivel ez az mRNS a testük minden sejtjében található, szinte megállíthatatlan. Valahányszor az immunrendszer elpusztítja a lépben vagy a májban található vírusfehérjéket, az mRNS minden sejtben újra kifejleszti a fehérjét.

Amire sürgősen szükségünk van, az a vakcinák – különösen az időseknél beadott adagok – vagy a gondozóhelyek adagjának 1 %-ának szisztematikus visszatárolása.

Az oltóanyag-állományokkal kapcsolatban fenn kell tartani, hogy a vakcinában található szekvenciák rendszerzésével azok vizsgálhatóak legyenek. Ezáltal megtudhatjuk, hogy milyen mRNS-t használtak a vakcinában, amitől az idősek ténylegesen haldokolni kezdtek.

Aggodalomra ad okot, hogy esetleg több mRNS van a vakcinában, és nem csak valami koronavírus számára. Ha ez bebizonyosodik, akkor az oltások kiszolgáltatják az embereket a keringő természetes vírusoknak, például az influenzának és más vírusoknak. Így pontosan elemezhetjük, hogy milyen típusú mRNS-t használtunk az elhunyt személy alkalmazott dózisában.

Összegzésként: ezek az oltások abszolút veszélyes génterápiák. Ezt az mRNS-vakcinát NEM szabad időseknek beadni!

Prof. Dr. Dolores Cahill

https://brandnewtube.com/…/professor-dolores-cahill-why…

https://people.ucd.ie/dolores.cahill/about

 

WordPress Plugin Share Bookmark Email