Útilaput az Országgyűlés valamennyi zöld politikusa talpára, javasolják a reális zöldek. Közülük egy se legyen tagja a 2010-es Háznak!

A rendszerváltást követően a zöld képviselők közül Magyarország lecsúszása érdekében a legtöbbet Illés Zoltán tett. Napjainkban a FIDESZ Illést takarékra kapcsolta.

Illés gyakran hangoztatta nincs jobb és baloldali környezetvédelem.  Illés ostoba állítását a zöld képviselők nagy része osztja.

A Vásárhelyi terv, amelyet az Országgyűlés törvénybe iktatott, a terv előkészítése 1998-ban vette kezdetét.

A terv előkészítésére jellemző a mérnököknek megtiltásra került, hogy a Tisza vizének öntözésre történő felhasználása céljából a mederduzzasztást felvessék. Az Országgyűlés egyetlen zöld képviselője, köztük Szili Katalin házelnök asszonynak nem jutott eszébe, hogy öntözni kéne „a magyar ugart.”

A Tiszaroffi vésztározó kb. akkora terület, mint a Velencei tó.

A Tiszaroffi vésztározó több mint 7 milliárd forintjába került a költségvetésnek és a tározó területére gravitációs úton egy liter víz nem szállítható.

Ez önmagában akkora bűn, hogy a reális zöldek egyetlen zöld politikust nem kíván látni a 2010-es házban az eddigi garnitúrából. (Kos)

WordPress Plugin Share Bookmark Email